4 Seasons Bernini/Montana Deens ovale tuinset - 240x103 cm.

4604686
3789.00
Je kunt 757 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4 Seasons Bernini/Montana Deens ovale tuinset - 240x103 cm.
3789.00

Productomschrijving

4 Seasons Bernini/Montana Deens ovale tuinset - 240x103 cm.

Samen comfortabel genieten van het buitenleven doe je met de 4 seasons Bernini/ Montana Deens ovale Tuimnset. De Bernini tuinstoel is te herkennen aan het unieke touwpatroon van rope dat om een RVS frame gebonden is. De combinatie van rope en de bijgeleverde kussens zorgen voor een comfortabele zit. De diningstoel met moderne en tijdloze uitstraling wordt gecombineerd met een echte eyecatcher, de Montana tafel. De tuintafel heeft een luxe uitstraling door het terrazzo keramieken blad. Perfect om urenlang van het buitenleven te genieten. Kom gerust langs in onze showrooms in Opheusden, Duiven en Apeldoorn om deze mooie set in het echt te bekijken. Neem plaats en probeer het comfort in het echt. 

Materialen 4 Seasons Bernini tuinstoel 

De stijlvolle en comfortabele 4 Seasons Bernini tuinstoel is een échte aanrader. De chique uitstraling heeft de stoel te danken aan het rope patroon. Rope wordt gevormd door verschillende draden samen te voegen tot een soort touw. De kern van deze draden bestaat uit kunststof, waardoor het geen vocht kan absorberen. Bovendien is het rope materiaal UV-bestendig en kleurvast. Het rope wordt gebonden om een RVS frame  Het voordeel van RVS is de weersbestendigheid, roestebendigheid en de duurzaamheid. Zo kun je zorgeloos genieten van het buitenleven. 

Materialen 4 Seasons tuintafel Montana

De 4 Seasons tuintafel Montana is beschikbaar in verschillende ontwerpen. Dit model wordt herkent door het stevige RVS-onderstel in het antraciet. Door het roestbestendige karakter van RVS  is het materiaal ideaal voor het buiten gebruik. Het unieke aan deze tafel is het keramieken blad met een steenmotief, ook wel terrazzo. Keramiek is een uitstekende keuze voor een tuintafel vanwege zijn krasbestendigheid, kleurvastheid en vlekbestendigheid. Met afmetingen van 240x103 cm biedt deze tafel voldoende ruimte voor 6 personen om comfortabel plaats te nemen!

Deze set bestaat uit: 

6x 4 Seasons Bernini dining tuinstoel
1x Montana tuintafel 240x103 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6097326393316
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 49.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Keramiek
  • Geschikt voor aantal personen: 6
Gesponsorde producten

Beoordelingen