4SO Calpi/Prado Ellips Low Dining Tuinset 7-delig - 240x115x69 cm.

4638621
5199.00
Je kunt 1039 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4SO Calpi/Prado Ellips Low Dining Tuinset 7-delig - 240x115x69 cm.
5199.00

Productomschrijving

4SO Calpi/Prado Ellips Low Dining Tuinset 7-delig - 240x115x69 cm.

Low dining is dé nieuwe tuintrend die loungen en dineren combineert in een stijlvolle tuinset. Deze tuintafel is lager dan een normale tafel, waardoor je een gezellige loungesfeer krijgt. Combineer dit met een tuinstoel met hoog zitcomfort, zoals de Calpi low dining tuinstoel van 4 Seasons Outdoor. Deze stoelen hebben een unieke uitstraling dankzij het bijzondere rope-patroon en de weerbestendige kussens in antraciet en lichtgrijs. Zo kun je zorgeloos relaxen, zelfs na een regenbuitje. Bestel direct online!

Eigenschappen 4SO Calpi low dining stoel - antraciet

Deze Calpi loungestoel van 4 Seasons Outdoor is gemaakt van RVS en rope. Het RVS is een perfecte basis voor een tuinmeubel. Het materiaal heeft namelijk een lange levensduur en kan niet gaan roesten. Dit frame is onderhoudsvrij, wat ervoor zorgt dat jij je geen zorgen hoeft te maken over deze stoel. Door middel van een poedercoating is de antracieten kleur aangebracht voor uitstraling en bescherming! Het unieke rope patroon van deze stoel is met de hand gevlochten. Het design vind je nergens anders terug! Het donkere antraciet met het lichte grijs steek mooi tegen elkaar af. De meegeleverde kussens zijn ook nog eens weersbestendig. Gemaakt van Olefin stof en een vulling met quick dry foam. De hoezen hebben een rits waardoor je deze ook weer kunt uitwassen wanneer ze vies zijn geworden. Wel raden wij aan de kussens op te bergen wanneer deze niet gebruikt worden, dat verlengt de levensduur! 

Eigenschappen Taste Prado Ellips low dining tuintafel

De Prado tuintafel van Taste heeft een teakhouten blad. Teak hout is een harde houtsoort en daarmee perfect geschikt voor het gebruik in tuintafels. Teak hout zal na verloop van tijd gaan verkleuren en haarscheurtjes gaan vertonen. Dit is niet erg want het maakt de tafel juist nog stoerder. Mocht je de voorkeur hebben om de originele kleur te behouden van het teak hout., dan adviseren wij om de tafel te behandelen met een protector. Om vlekken te voorkomen kun je de teak tafel ook behandelen met een teak shield. Dit onderhoudsmiddel zorgt er tevens voor dat het teak water- en vuilafstotend is. Let op dat je de teak tuintafel nooit afdekt met een hoes. Wanneer het tafelblad volledig afgesloten wordt kan het niet “ademen” en kunnen er lelijke vlekken ontstaan. 

Deze set bestaat uit: 

6x 4 Seasons Dalias low dining tuinstoel
1x Taste Prado Ellips low dining tuintafel

.

Productspecificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6097328667682
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 47.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 6
Gesponsorde producten

Beoordelingen