Ace Attorney Investigations Collection - PS4

4714320
39.02
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
Ace Attorney Investigations Collection - PS4
39.02

Productomschrijving

Stap in de schoenen van de legendarische advocaat en onderzoeker Miles Edgeworth met de Ace Attorney Investigations Collection voor PlayStation 4! Deze verzameling brengt twee klassieke titels, Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth en Ace Attorney Investigations 2, samen op jouw console voor een meeslepende ervaring in rechtbankdrama en misdaadoplossing.

Los intrigerende misdaden op

Duik in een wereld vol mysterie en intriges als Miles Edgeworth, waarbij je misdaden oplost, verdachten ondervraagt en de waarheid achter complexe zaken onthult. Gebruik je scherpe denkvermogen en deductieve vaardigheden om elke zaak tot een rechtvaardige conclusie te brengen.

Diepgaande personages en verhaallijnen

Ervaar de diepgang van de Ace Attorney-serie met rijke personages, boeiende verhaallijnen en onverwachte plotwendingen. Leer meer over de achtergronden van bekende personages zoals Miles Edgeworth en ontmoet nieuwe, intrigerende figuren tijdens je onderzoekstocht.

Verbeterde graphics en gameplay

Geniet van verbeterde graphics en geoptimaliseerde gameplay op je console, waardoor je volledig opgaat in de wereld van Ace Attorney Investigations. Los puzzels op, verzamel bewijsmateriaal en ontrafel complexe criminele samenzweringen met intuïtieve bedieningselementen die speciaal zijn aangepast voor consolegebruik.

Begin jouw juridische avontuur

Dompel jezelf onder in de wereld van misdaadbestrijding en rechtbankdrama met de Ace Attorney Investigations Collection! Bestel de game vandaag nog en beleef de spanning van het oplossen van misdaden en het verdedigen van gerechtigheid!

Geschikt voor leeftijden vanaf 12 jaar.

Bekijk de trailer van Ace Attorney Investigations Collection!

Productspecificaties

  • Merk: CAPCOM
  • Adviesleeftijd: vanaf 12 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Capcom
  • EAN: 5055060904596
  • Genre games: Avontuur
  • Platform: PlayStation 4
Gesponsorde producten

Beoordelingen