Atmosphera Nachtlampje kat - voor kinderen - grijs - linnen - D15 x 21 cm - Tafellamp/bureaulamp - Nachtlampjes

4398719
19.74
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Hermie
4,1 Sterren
Atmosphera Nachtlampje kat - voor kinderen - grijs - linnen - D15 x 21 cm - Tafellamp/bureaulamp - Nachtlampjes
19.74

Productomschrijving

Het Atmosphera Nachtlampje in de vorm van een kat is een schattige toevoeging aan de kinderkamer, ontworpen door het merk Atmosphera. Met zijn grijze linnen bekleding en charmante katontwerp biedt dit nachtlampje een combinatie van stijl en functionaliteit die perfect is voor kinderen.

Met een diameter van 15 cm en een hoogte van 21 cm is dit nachtlampje ideaal voor gebruik als tafellamp of bureaulamp op een nachtkastje of bureau. Dankzij de E14 fitting is het compatibel met verschillende lampen, waardoor je de verlichting kunt aanpassen aan de behoeften en voorkeuren van je kind.

Het zachte licht van dit nachtlampje creeert een rustgevende sfeer en helpt je kind zich veilig en comfortabel te voelen tijdens het slapengaan. Bovendien voegt het speelse katontwerp een element van plezier toe aan de kamer, waardoor het niet alleen een functioneel item is, maar ook een decoratief stuk dat de verbeelding van je kind stimuleert.

Met het Atmosphera Nachtlampje in de vorm van een kat breng je een vleugje gezelligheid en speelsheid in de slaapkamer van je kind, terwijl je tegelijkertijd zorgt voor een geruststellende en knusse omgeving voor een goede nachtrust.

Voordelen van dit artikel

  • Schattig en speels ontwerp
  • Hoogwaardige materialen
  • Veilige en geruststellende verlichting

Atmosphera
Atmosphera staat voor trendy en betaalbaar. Het merk heeft de sterke waarden van vrijheid, elegantie en samenwerking. Het is een merk dat door jou geinspireerd wordt en hopelijk jou inspireert. Atmosphera biedt een breed scale producten tegen de juiste prijs.

Productspecificaties

  • Merk: Atmosphera
  • EAN: 3560233814555
  • Fitting: E14
  • Afmeting (cm): 15 (L)
  • Werkt op batterijen: Nee

Beoordelingen

Gesponsorde producten