Babyauto Lolo Zwart

4632439
149.95
Je kunt 29 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4 Sterren
Babyauto Lolo Zwart
149.95

Productomschrijving

Babyauto Lolo Autostoel - Zwart: Veiligheid en Comfort voor je Kind

De Babyauto Lolo autostoel combineert veiligheid, comfort en gebruiksgemak, zodat je kind altijd beschermd en comfortabel zit tijdens elke autorit.

Optimale Veiligheid

De Babyauto Lolo autostoel is ontworpen met de veiligheid van je kind als hoogste prioriteit. Deze stoel voldoet aan de strengste veiligheidsnormen en biedt betrouwbare bescherming tijdens elke autorit. De 5-puntsgordel houdt je kind stevig op zijn plek en de zijdelingse bescherming biedt extra veiligheid bij een zijdelingse botsing.

Comfortabele Reiservaring

De Babyauto Lolo autostoel is voorzien van een ergonomisch ontwerp en een zachte bekleding, waardoor je kind altijd comfortabel zit, zelfs tijdens lange ritten. De verstelbare hoofdsteun en rugleuning zorgen ervoor dat de stoel meegroeit met je kind, waardoor deze geschikt is voor kinderen van verschillende leeftijden en lengtes.

Eenvoudige Installatie

Het installeren van de Babyauto Lolo autostoel is eenvoudig en snel dankzij het ISOFIX-systeem. Dit systeem zorgt voor een stevige en stabiele bevestiging van de stoel in de auto, wat het risico op verkeerde installatie minimaliseert. Daarnaast kan de autostoel ook worden bevestigd met behulp van de autogordel, waardoor deze compatibel is met vrijwel elke auto.

Stijlvol en Praktisch

De zwarte bekleding van de Babyauto Lolo autostoel geeft een stijlvolle en tijdloze uitstraling. Bovendien is de bekleding afneembaar en wasbaar, waardoor het schoonmaken van de stoel eenvoudig is. Dit zorgt ervoor dat de autostoel er altijd netjes en fris uitziet.

Belangrijkste Kenmerken:
  • Voldoet aan de strengste veiligheidsnormen
  • Ergonomisch ontwerp met zachte bekleding
  • Verstelbare hoofdsteun en rugleuning
  • Eenvoudige installatie met ISOFIX-systeem of autogordel
  • Stijlvolle, zwarte bekleding
  • Afneembare en wasbare bekleding

Met de Babyauto Lolo autostoel ben je verzekerd van een veilige, comfortabele en stijlvolle autostoel die met je kind meegroeit en jarenlang meegaat.

.

Productspecificaties

  • Merk: BabyAuto
  • EAN: 8435593703465
  • Autostoelgroep: Groep 0/1/2/3 (van 0 tot 36kg)
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten