Best for Birds Vogelvoedersilo - RVS - 14 x 27 cm - vogel voederplek - hangende cilinder - Vogel voedersilo

4626993
27.49
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shoppartners
4,3 Sterren
Best for Birds Vogelvoedersilo - RVS - 14 x 27 cm - vogel voederplek - hangende cilinder - Vogel voedersilo
27.49

Productomschrijving

De Best for Birds Vogelvoedersilo is een robuuste en stijlvolle voederplek voor tuinvogels, gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal (RVS). Met een afmeting van 14 x 27 cm biedt deze hangende cilinder voldoende ruimte voor een gevarieerd aanbod van vogelzaden. De voedersilo is bestand tegen diverse weersomstandigheden en eenvoudig op te hangen in de tuin of op het balkon. Het handige, afsluitbare deksel houdt het voer droog en vers, terwijl de openingen zorgen voor gemakkelijke toegang voor vogels. Ideaal om het hele jaar door verschillende vogelsoorten aan te trekken!

Voordelen van dit artikel

  • Gemakkelijk Op Te Hangen: Het hangende ontwerp maakt het eenvoudig om de voedersilo op te hangen in bomen, op balkons of in de tuin, zodat vogels veilig kunnen eten.
  • Geschikt Voor Alle Weertypen: Dankzij het robuuste ontwerp is deze silo bestand tegen regen, wind en sneeuw, wat zorgt voor een betrouwbare voederplek het hele jaar door.
  • Aantrekkelijk Voor Diverse Vogelsoorten: Ideaal voor het aantrekken van verschillende soorten tuinvogels, zoals mussen, mezen, roodborstjes en meer.

Best for Birds
Het merknaam van Best for Birds omschrijft precies wat het is, namelijk het beste voor (wilde) vogels en tuindieren. De collecties zijn functioneel, maar vaak ook aantrekkelijk, doordat ze verassend, innovatief en veelal decoratief zijn.

Productspecificaties

  • Merk: Best for Birds
  • EAN: 8714982128837
  • Kleur: Zilverkleurig
  • Materiaal: RVS
  • Type vogelvoederplek: Voedersilo
Gesponsorde producten

Beoordelingen