Bison Ontstopper Korrel 600gr

2595409
20.32
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Dobeno
4 Sterren
Bison Ontstopper Korrel 600gr
20.32

Productomschrijving

Bison Ontstopper Korrel 600gr: De Perfecte Oplossing voor Verstopte Afvoeren

Heb je last van een verstopte afvoer? Zoek niet verder! De Bison Ontstopper Korrel 600gr biedt de perfecte oplossing voor dit probleem. Deze krachtige ontstopper verwijdert snel en effectief alle blokkades in jouw afvoer. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over langzaam weglopend water of onaangename geurtjes.

Waarom de Bison Ontstopper Korrel 600gr?

De Bison Ontstopper is niet zomaar een ontstopper. Het merk Bison staat al jaren bekend om zijn betrouwbare en hoogwaardige producten. Deze ontstopper in korrelvorm is speciaal ontworpen om hardnekkige verstoppingen aan te pakken. Dankzij de korrelvorm verspreidt het product zich makkelijk door de afvoerleiding, waardoor het zelfs de moeilijkst bereikbare blokkades verwijdert.

Gebruiksvriendelijk en Veilig

Je hebt geen technische kennis nodig om de Bison Ontstopper Korrel 600gr te gebruiken. Het proces is eenvoudig en veilig. Het enige wat je hoeft te doen, is de korrels in de verstopte afvoer gieten, even laten inwerken, en daarna goed doorspoelen met water. Binnen een mum van tijd stroomt het water weer soepel door jouw afvoer.

Voordelen op een Rij
  • Snel en effectief
  • Gebruiksvriendelijk
  • Veilig voor jouw leidingen
  • Speciaal ontworpen voor hardnekkige verstoppingen
Waarom Kiezen voor Bison?

Met de Bison Ontstopper Korrel 600gr kies je niet alleen voor een betrouwbaar product, maar ook voor een merk dat zijn sporen heeft verdiend in de markt. Bison staat voor kwaliteit en gebruiksgemak, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over verstopte afvoeren.

Productspecificaties

  • Merk: Bison
  • EAN: 8710439284095
  • Inhoud in liters: 0.0
Gesponsorde producten

Beoordelingen