Blokker fotolijst Amsterdam Draad Natuur 40x50cm

4585494
12.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Ook in onze winkels

Kies je kleur:

Verkoop door Blokker
Blokker fotolijst Amsterdam Draad Natuur 40x50cm
12.99
Dit artikel is ook te krijgen in onze Blokker winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen

Productomschrijving

De Blokker fotolijst "Amsterdam Draad Natuur" in de afmeting 40x50 cm combineert functionaliteit met een modern en minimalistisch ontwerp. Deze fotolijst is ideaal voor het presenteren van je favoriete foto's of kunstwerken op een elegante en eigentijdse manier.

Het ontwerp van de fotolijst kenmerkt zich door zijn natuurlijke draadstructuur, wat een uniek en decoratief element toevoegt aan je interieur. De neutrale kleur zorgt ervoor dat de fotolijst zich gemakkelijk aanpast aan verschillende decoratiestijlen en kleurenschema's.

Met zijn afmeting van 40x50 cm biedt deze fotolijst voldoende ruimte voor een standaard formaat foto of kunstwerk, waardoor het een opvallend accent kan zijn aan elke muur of tafelblad. De hoogwaardige materialen zorgen voor duurzaamheid en een lange levensduur.

Of je nu een persoonlijke galerij wilt creëren in je huis of een bijzonder cadeau zoekt, de Blokker fotolijst "Amsterdam Draad Natuur" biedt een eigentijdse en stijlvolle manier om je herinneringen te koesteren en je ruimte te verfraaien met een vleugje moderne esthetiek.



Productspecificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0017315
  • EAN: 8718827363209
  • Kleur: Goudkleurig
Gesponsorde producten

Beoordelingen