Blokker vaas Elisabete - 18x18x25cm - groen

4504717
14.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Ook in onze winkels
Verkoop door Blokker
Blokker vaas Elisabete - 18x18x25cm - groen
14.99
Dit artikel is ook te krijgen in onze Blokker winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen

Productomschrijving

De Blokker vaas Elisabete is een verfijnde en eigentijdse toevoeging aan elk interieur. Met afmetingen van 18x18x25 cm biedt deze vaas voldoende ruimte om uw favoriete bloemen of decoratieve takken in te presenteren. De vaas is uitgevoerd in een rustgevende groene kleur, waardoor een gevoel van frisheid en sereniteit in uw ruimte wordt gebracht.

Het moderne en strakke ontwerp van de Blokker vaas Elisabete voegt een vleugje elegantie toe aan elke kamer. Of het nu op een bijzettafel, een plank of een eettafel staat, deze vaas trekt onmiddellijk de aandacht en vormt een stijlvol middelpunt. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, is deze vaas duurzaam en stevig, geschikt voor dagelijks gebruik.

Of u nu een boeket bloemen wilt presenteren of gewoon een decoratieve touch aan uw interieur wilt toevoegen, de Blokker vaas Elisabete biedt een veelzijdige en smaakvolle oplossing. Het is ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden of familie die houden van hedendaags design en verfijnde interieuraccessoires. Verfraai uw huis met de moderne charme van de Blokker vaas Elisabete.



Productspecificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0016620
  • EAN: 8718827375493
  • Kleur: Groen
  • Materiaal: Keramiek
  • Afmeting (cm): 18x18x25 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen