Blokker woondecoratie Olifant Groot

4351656
8.99
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Dit artikel is alleen verkrijgbaar in onze winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen
Blokker woondecoratie Olifant Groot
8.99

Productomschrijving

Breng een aura van rust en kracht in je huis met de Blokker Grote Olifant Woondecoratie. Deze imposante olifant voegt een vleugje majesteit toe aan elke kamer met zijn indrukwekkende formaat en gedetailleerde afwerking. Of het nu op de vloer staat als een opvallend accentstuk of prominent op een plank staat, deze grote olifant zal zeker de aandacht trekken en een statement maken.

De Blokker Grote Olifant Woondecoratie is met zorg vervaardigd, met oog voor realisme en vakmanschap. Het beeld straalt een gevoel van kracht en stabiliteit uit, waardoor het een verrijkende aanvulling is op verschillende interieurstijlen, van modern tot traditioneel. Plaats het in je woonkamer, hal, of zelfs in je tuin om een stukje natuurlijke schoonheid en exotisme toe te voegen.

Of je nu een liefhebber bent van dieren, op zoek bent naar een statement piece, of gewoon je interieur wilt versterken met een vleugje majesteit, de Blokker Grote Olifant Woondecoratie is een perfecte keuze. Breng de schoonheid en kracht van deze prachtige dieren in huis met deze imposante en elegante olifant.



Productspecificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0015203
  • EAN: 8718827374298
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Polyresin

Beoordelingen

Gesponsorde producten