BluMill Jet Hawk - draadloze hogedrukreiniger

4645182
79.95
Je kunt 15 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
OCG-Products
3,9 Sterren
BluMill Jet Hawk - draadloze hogedrukreiniger
79.95

Productomschrijving

Het verwijderen van hardnekkig vuil, vieze vlekken en stof kan tijdrovend en vermoeiend zijn. Met de BluMill oplaadbare en draadloze hogedrukreiniger is dit verleden tijd! BluMill Jet Hawk: een draadloze, oplaadbare, 6-in-1 hogedrukreiniger voor al uw reinigingsbehoeften. Deze krachtige, ultralichte reiniger zorgt voor een grondige schoonmaak, waar u maar wilt! 

De Jet Hawk kan worden aangesloten op uw standaard tuinslang, maar werkt ook zonder stromend water. Dankzij de water opzuigende technologie kunt u hem gebruiken met schoon water uit een emmer of elke andere waterbron.

Geschikt voor allerlei schoonmaakklussen
Met deze hogedrukspuit kunt u patio's, bestrating, opritten, muren, hekken, laarzen, veranda's en zelfs vuile ramen schoonmaken. Maar ook uw fiets, auto, boot, caravan, vuilnisbak of tuingereedschap. Ideaal voor thuis, zelfs om alles voor uw vakantie schoon en gereed te maken. Hij verwijdert moeiteloos vuil en brengt de glans terug. Ook moeilijk bereikbare plekken met hardnekkig vuil zijn geen enkel probleem. Bovendien verwijdert hij schimmel en mos, waardoor uw buitenoppervlakken er weer als nieuw uitzien.

Krachtig, draadloos en oplaadbaar
De lichtgewicht, draadloze drukreiniger wordt aangedreven door een krachtige oplaadbare accu, waardoor u de volledige vrijheid heeft om hem 45 minuten lang overal krachtig te gebruiken. U heeft dus geen stopcontact nodig! De waterstroom van 22 bar verwijdert gemakkelijk al het vuil.

Flexibele 6-in-1 nozzle opzetstuk en zeepdispenser
Met twee snel aansluitbare spuitmonden en een hulpstuk met zes verschillende instellingen is de BluMill Jet Hawk geschikt voor vrijwel elke taak. Pas het spuitpatroon, de druk, het vermogen en de stroomsnelheid aan voor vrijwel elke taak. Kies uit 0°, 15°, 25°, 40° om de hoek van uw reiniger te vergroten of te verkleinen voor een meer geconcentreerde straal of een groter gebied. Er is ook een douche- en directe stream-optie. Wilt u er graag wat zeep bij gebruiken? Geen probleem! De meegeleverde zeepdispenser fles is ideaal voor het wassen van bijvoorbeeld voertuigen en creëert een krachtig reinigingsschuim voor een optimaal schoon resultaat. 

Productspecificaties

  • Merk: BluMill
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8720663025401

Beoordelingen

Gesponsorde producten