Boeklon folie zelfklevend 33cmx1m.

4014745
10.80
Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massamarkt
3,9 Sterren
Boeklon folie zelfklevend 33cmx1m.
10.80

Productomschrijving

Boeklon folie zelfklevend 33cmx1m

Bij Massamarkt vind je de beste producten om je spullen te beschermen. Zoek je naar een oplossing om je boeken netjes te houden? Kies dan voor de boeklon folie zelfklevend 33cmx1m van het merk Kangaro. Dit transparante kaftpapier is eenvoudig in gebruik en biedt een uitstekende bescherming.

Bescherm je boeken met Kangaro Boeklon folie

Je wilt natuurlijk dat je boeken er netjes uit blijven zien. Met de Kangaro Boeklon folie zorg je ervoor dat je boeken beschermd blijven tegen vuil en beschadigingen. De transparante folie geeft je boeken een mooie, glanzende uitstraling zonder dat de originele kaft verloren gaat. Deze zelfklevende folie is ideaal voor schoolboeken, studieboeken en zelfs knutselprojecten.

Waarom kiezen voor Kangaro Boeklon folie?
  • Merk: Kangaro
  • Kleur: transparant
  • Lengte: 100 cm
  • Breedte: 33 cm
  • Materiaal: kunststof

De Kangaro Boeklon folie is 100 cm lang en 33 cm breed, waardoor je genoeg materiaal hebt om meerdere boeken te kaften. Het kunststof materiaal is sterk en flexibel, waardoor je het gemakkelijk op maat kunt knippen. De zelfklevende laag zorgt ervoor dat je de folie snel en zonder gedoe kunt aanbrengen.

Gemakkelijk in gebruik

Je hebt geen ervaring nodig om met deze folie aan de slag te gaan. Maak simpelweg de beschermlaag los, plaats de folie op je boek en verwijder eventuele luchtbellen met een liniaal of een vlak voorwerp. Het resultaat is een perfect gekaft boek, klaar om te gebruiken.

Productspecificaties

  • Merk: Kangaro
  • EAN: 8712127148993
Gesponsorde producten

Beoordelingen