Boltze bijzettafel Norska Mangohout 47 x 54 cm (hxdia)

4705649
79.00
Je kunt 15 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warehousesupply
4,7 Sterren
Boltze bijzettafel Norska Mangohout 47 x 54 cm (hxdia)
79.00

Productomschrijving

Boltze Bijzettafel Norska - Mangohout - 47 x 54 cm (HxDia)

Gemaakt van prachtig mangohout en met een tijdloos design, is deze bijzettafel zowel een functioneel als decoratief stuk dat in elke kamer tot zijn recht komt.

Kenmerken:

- Hoogwaardig Mangohout: De bijzettafel is vervaardigd uit stevig en duurzaam mangohout, bekend om zijn unieke nerfpatroon en warme tinten. Dit hout geeft de tafel niet alleen een robuuste uitstraling, maar zorgt er ook voor dat elk stuk uniek is in zijn natuurlijke schoonheid.
- Tijdloos Design: De Norska bijzettafel heeft een eenvoudig en toch elegant ontwerp dat moeiteloos past bij verschillende interieurstijlen, van modern tot landelijk. Het ronde tafelblad en de slanke poten creëren een harmonieus geheel dat een rustige sfeer uitstraalt.
- Veelzijdig Gebruik: Deze bijzettafel is ideaal voor gebruik in de woonkamer, slaapkamer of hal. Gebruik hem als nachtkastje, als tafel voor uw koffie en boeken, of als een stijlvolle plek om decoratieve items tentoon te stellen.
- Perfecte Afmetingen: Met een hoogte van 47 cm en een diameter van 54 cm biedt de tafel voldoende ruimte zonder te veel plaats in te nemen. Het compacte formaat maakt hem perfect voor zowel grote als kleine ruimtes.
- Duurzaam en Onderhoudsvriendelijk: Mangohout staat bekend om zijn duurzaamheid en lange levensduur. Bovendien is het gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, wat deze tafel tot een praktische keuze maakt voor dagelijks gebruik.

De Boltze Bijzettafel Norska combineert esthetiek met functionaliteit en is een prachtige toevoeging aan elk interieur. Of u nu een plekje zoekt voor uw kopje koffie, een boek of een decoratief item, deze tafel biedt een stijlvolle oplossing.

Bestel vandaag nog en verrijk uw woonruimte met de natuurlijke charme en veelzijdigheid van de Norska bijzettafel!

Productspecificaties

  • Merk: Boltze
  • EAN: 4066076359059
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Hout
  • Afmeting (cm): 54x54x47 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen