Bosch Accu-draaislagmoeraanzetter 12V - 110 Nm - Compact Design

4411567
179.00
Je kunt 35 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 35 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4allshop
4,1 Sterren
Bosch Accu-draaislagmoeraanzetter 12V - 110 Nm - Compact Design
179.00
Bekijk en vergelijk verkopers

Productomschrijving

De Bosch GDR 12V-110 accu-draaislagmoeraanzetter (459804) is een krachtige en gebruiksvriendelijke tool die is ontworpen om gebruikers te helpen bij het moeiteloos vast\\n -en losdraaien van moeren en bouten. Met een maximaal koppel van 110 Nm levert deze sleutelhulp prestaties die ideaal zijn voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Dankzij het lichtgewicht ontwerp en de krachtige 12V accu, kun je deze tool eenvoudig gebruiken in verschillende situaties zonder in te boeten op kracht of prestaties.

 

Afmetingen en Materiaal

De Bosch GDR 12V-110 heeft een compact formaat dat het eenvoudig maakt om in krappe ruimtes te werken. Het is vervaardigd uit hoogwaardig materiaal dat duurzaamheid garandeert, waardoor het perfect is voor langdurig gebruik. De afmetingen maken het ook erg draagbaar, zodat je het gemakkelijk kunt meenemen naar verschillende werkplekken.

 

Functionaliteit en Ontwerp

Deze accu-draaislagmoeraanzetter is uitgerust met een krachtige motor die zorgt voor een hoge efficiëntie en een uitstekende koppeloutput, waardoor het lossen en vastdraaien van onderdelen optimaler verloopt. Het ergonomische ontwerp van de handgreep biedt extra comfort en controle, waardoor je ook langdurig kunt werken zonder vermoeidheid.

 

Gebruik en Toepassing

De Bosch GDR 12V-110 is perfect voor een breed scala aan toepassingen, waaronder voertuigonderhoud, constructiewerk en doe-het-zelf-projecten. Dankzij de krachtige functie en de gebruiksvriendelijke bediening is deze tool een must-have voor zowel professionals in de techniek als voor hobbyisten die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte oplossing voor hun zonnebrand en montagebehoeften.

 

Kenmerken

  • Krachtig max. koppel van 110 Nm
  • Compact en licht ontwerp voor eenvoudig gebruik
  • Ergonomische handgreep voor optimaal comfort
  • 12V accu met lange levensduur
  • Inclusief robuuste koffer voor eenvoudig transport
  • Ideaal voor diverse toepassingen en projecten

Productspecificaties

  • Merk: Bosch
  • EAN: 3165140799867
Gesponsorde producten

Beoordelingen