Bosch Accu-draaislagmoeraanzetter 18V - 300 Nm - Professioneel

4411535
246.89
Je kunt 49 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
TOOP
3,6 Sterren
Bosch Accu-draaislagmoeraanzetter 18V - 300 Nm - Professioneel
246.89
Bekijk en vergelijk verkopers

Productomschrijving

De Bosch GDS 18V-300 Professional accu-draaislagmoeraanzetter (543797) is een krachtig en efficiënt gereedschap dat speciaal is ontworpen voor professionals in de bouw\\n -en constructiesector. Met een indrukwekkend maximaal koppel van 300 Nm biedt deze moeraanzetter uitstekende prestaties, waardoor het een ideale keuze is voor zware montage\\n -en demontagewerkzaamheden. Het draadloze ontwerp geeft u de vrijheid om in verschillende omgevingen te werken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over snoeren of stopcontacten.

 

Afmetingen en Materiaal

De Bosch GDS 18V-300 is ontworpen met een compact formaat, wat het gebruiksgemak vergroot. Het robuuste ontwerp garandeert niet alleen de duurzaamheid van het gereedschap, maar zorgt ook voor een comfortabele grip tijdens gebruik. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, is deze draaislagmoeraanzetter bestand tegen de zwaarste omstandigheden.

 

Functionaliteit en Ontwerp

Met de GDS 18V-300 kunt u moeiteloos moeren en bouten bevestigen of verwijderen dankzij de krachtige slagfunctie. Het ergonomische ontwerp met een anti-slip handgreep zorgt voor een veilige en comfortabele grip, zelfs bij langdurig gebruik. De krachtige motor goedkeurt deze moeraanzetter als een betrouwbare partner voor veeleisende klussen.

 

Gebruik en Toepassing

De Bosch GDS 18V-300 is perfect voor professionals die een veelzijdig en krachtig gereedschap willen voor hun montagewerkzaamheden. Het is geschikt voor het bevestigen van chassis, het monteren van wielmoeren en andere toepassingen in de autosector en constructie. De mogelijkheid om het gereedschap zonder kabel te gebruiken maakt het bijzonder geschikt voor gebruik op moeilijk bereikbare plaatsen.

 

Kenmerken

  • Krachtige 18V accu voor langdurige kracht
  • Maximaal koppel van 300 Nm
  • Draadloos ontwerp voor optimale bewegingsvrijheid
  • Ergonomisch en lichtgewicht voor gebruiksgemak
  • Geschikt voor een breed scala aan toepassingen
  • Robuuste constructie voor professionele duurzaamheid

Productspecificaties

  • Merk: Bosch
  • EAN: 3165140984416
Gesponsorde producten

Beoordelingen