Bosch Accu-Klopboorschroevendraaier 18V - 55 Nm - 2 Speed

4411574
439.35
Je kunt 87 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 87 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
WOHI
3,7 Sterren
Bosch Accu-Klopboorschroevendraaier 18V - 55 Nm - 2 Speed
439.35
Bekijk en vergelijk verkopers vanaf 336.56

Productomschrijving

De Bosch GSB 18V-55 accu-klopboorschroevendraaier (608211) is een krachtige en veelzijdige elektrowerktuig, perfect voor zowel professioneel als hobbygebruik. Dit model biedt u de vrijheid van draadloos werken met de krachtige 18V accu, waardoor u geen beperkingen ervaart tijdens uw werkzaamheden. Met een hoog maximaal koppel van 55 Nm kunt u efficiënt schroeven en boren in diverse materialen, van hout tot metaal.

 

Afmetingen en Materiaal

De accu-klopboorschroevendraaier heeft een compact en lichtgewicht ontwerp, wat zorgt voor een uitstekende hanteerbaarheid. Het ergonomische handvat biedt een comfortabele grip, zelfs bij langdurig gebruik. Het apparaat is vervaardigd van duurzame en hoogwaardige materialen die bijdragen aan de levensduur en betrouwbaarheid van de tool.

 

Functionaliteit en Ontwerp

Met de Bosch GSB 18V-55 kunt u kiezen uit verschillende snelheidsinstellingen, zodat u de juiste snelheid kunt selecteren voor uw specifieke klus. Het innovatieve klopboren maakt het mogelijk om door hardere materialen te boren, wat deze schroevendraaier tot een waardevolle aanvulling maakt op uw gereedschap. De ingebouwde verlichting helpt u om te werken in slecht verlichte omstandigheden.

 

Gebruik en Toepassing

Deze accu-klopboorschroevendraaier is ideaal voor een breed scala aan toepassingen, waaronder het bevestigen van houten constructies, het boren in beton, en het afwerken van diverse projecten in en om het huis. Het gebruiksgemak van het apparaat maakt het uiterst geschikt voor zowel professionals in de bouwsector als enthousiaste doe-het-zelvers.

 

Kenmerken

  • Accu van 18V met lange levensduur
  • Maximaal koppel van 55 Nm
  • 2 snelheden voor optimale controle
  • Compact en lichtgewicht ontwerp
  • Inclusief robuuste opslagkoffer
  • Ingebouwde LED-verlichting voor donkere werkplekken

Productspecificaties

  • Merk: Bosch
  • EAN: 4059952509419
Gesponsorde producten

Beoordelingen