Bosch Accu-Schroefboormachine 12V Flexi Clic

4411543
340.82
Je kunt 68 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 68 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
TOOP
3,6 Sterren
Bosch Accu-Schroefboormachine 12V Flexi Clic
340.82
Bekijk en vergelijk verkopers

Productomschrijving

De Bosch GSR 12V-35 FC Flexi Clic accu-schroefboormachine is ontworpen voor de klusser die zowel kracht als finesse nodig heeft. De veelzijdigheid van deze boormachine maakt hem geschikt voor verschillende toepassingen, van het monteren van meubels tot het boren in hout en andere materialen. Met het Flexi Clic systeem kan eenvoudig tussen verschillende accessoires gewisseld worden, waardoor efficiëntie en gebruiksgemak zijn gegarandeerd.

 

Afmetingen en Materiaal

Deze accu-schroefboormachine heeft een compact ontwerp, waardoor hij makkelijk te hanteren is in krappe ruimtes. De machine is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die duurzaamheid en lange levensduur garanderen. Specificaties zoals het gewicht en de afmetingen dragen bij aan het gebruiksgemak.

 

Functionaliteit en Ontwerp

Met een krachtige 12V accu levert de Bosch GSR 12V-35 FC uitstekende prestaties bij het boren en schroeven. Het ergonomische handvat zorgt ervoor dat de gebruiker comfortabel kan werken, terwijl het intelligente ontwerp helpt bij het verminderen van vermoeidheid tijdens langdurige klussen. Het Flexi Clic systeem biedt de mogelijkheid om verschillende opzetstukken snel en eenvoudig te wisselen.

 

Gebruik en Toepassing

Deze accu-schroefboormachine is ideaal voor zowel DIY-projecten als professionele toepassingen. Of je nu planken wilt ophangen, meubels in elkaar wilt zetten of kleine renovaties wilt uitvoeren, deze schroefboormachine kan met gemak alle soorten klussen aan. Dankzij de compactheid is hij ook perfect voor gebruik in moeilijk bereikbare plaatsen.

 

Kenmerken

  • Krachtige 12V accu voor langdurig gebruik
  • Flexi Clic systeem voor veelzijdig gebruik
  • Compact en ergonomisch ontwerp
  • Ideaal voor verschillende materialen
  • Inclusief accu en oplader
  • Hoogwaardige constructie voor lange levensduur

Productspecificaties

  • Merk: Bosch
  • EAN: 3165140936910
Gesponsorde producten

Beoordelingen