Braadpannen

335 producten

label.offer.condition.11
Nog 6 op voorraad
56.39
Verkoop door: Enjoy2Cook
label.offer.condition.11
Nog 6 op voorraad
32.95
Verkoop door: Voordeelketen
label.offer.condition.11
Nog 3 op voorraad
75.04
Verkoop door: Enjoy2Cook
label.offer.condition.11
Nog 1 op voorraad
89.09
Verkoop door: Enjoy2Cook
label.offer.condition.11
Nog 4 op voorraad
52.95
Verkoop door: Voordeelketen
label.offer.condition.11
Nog 3 op voorraad
95.95
Verkoop door: Enjoy2Cook
label.offer.condition.11
Nog 2 op voorraad
84.96
Verkoop door: Enjoy2Cook
label.offer.condition.11
Alleen online verkrijgbaar
99.00
Verkoop door: CrowdCookware
label.offer.condition.11
Nog 6 op voorraad
32.95
Verkoop door: Voordeelketen
label.offer.condition.11
Nog 3 op voorraad
57.55
Verkoop door: Enjoy2Cook
label.offer.condition.11
Alleen online verkrijgbaar
31.99
Verkoop door: vidaXL
label.offer.condition.11
Alleen online verkrijgbaar
31.95
Verkoop door: BBQ-Experience-Center
label.offer.condition.11
Nog 2 op voorraad
54.95
Verkoop door: Voordeelketen
label.offer.condition.11
Nog 2 op voorraad
61.99 55.95
Verkoop door: Ha-Ma
label.offer.condition.11
Nog 1 op voorraad
49.80
Verkoop door: Massamarkt
label.offer.condition.11
Alleen online verkrijgbaar
31.95
Verkoop door: BBQ-Experience-Center
label.offer.condition.11
Nog 2 op voorraad
115.84
Verkoop door: Enjoy2Cook
label.offer.condition.11
Nog 2 op voorraad
19.67
Verkoop door: Enjoy2Cook
label.offer.condition.11
Alleen online verkrijgbaar
68.88
Verkoop door: Cstore
4,8 Sterren
(87)
Niet op voorraad
49.99
Verkoop door: Blokker

Veelgestelde vragen

De beste braadpan voor inductie is vaak gemaakt van gietijzer of roestvrij staal. Deze materialen zorgen voor een uitstekende warmtegeleiding, waardoor je gerechten gelijkmatig en snel koken. Bij Blokker vind je diverse opties RVS of gietijzeren pannen, die perfect geschikt zijn voor inductie en jarenlang meegaan.

Ja, een oude braadpan kan vaak op inductie worden gebruikt, maar controleer eerst of deze magnetisch is. Pannen van gietijzer of speciale inductiepannen zijn het meest geschikt. Een niet-magnetische pan kan krassen of beschadigingen aan je inductiekookplaat veroorzaken, waardoor het kookresultaat kan tegenvallen. Neem dus geen risico's!