Canon Selphy Square QX 10 Wit

4411511
184.55
Je kunt 36 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
TOOP
3,6 Sterren
Canon Selphy Square QX 10 Wit
184.55
Bekijk en vergelijk verkopers

Productomschrijving

De Canon Selphy Square QX 10 is een innovatieve en draagbare fotoprinter die speciaal is ontworpen voor het eenvoudig afdrukken van kwaliteitsfoto's. Met dit toestel kunt u eenvoudig uw favoriete momenten afdrukken met een prachtige vierkante afdrukverhouding. Het witte ontwerp geeft deze printer een moderne uitstraling, waardoor het een stijlvolle aanvulling is op uw fotoaccessoires.

 

Afmetingen en Materiaal

De Canon Selphy Square QX 10 heeft een compact formaat, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is. De printerweegt slechts enkele honderden gram en kan gemakkelijk in een rugzak of tas worden gestoken. Het materiaal is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat de printer duurzaam is, terwijl hij er ook stijlvol uitziet.

 

Functionaliteit en Ontwerp

Deze printer biedt de mogelijkheid om foto's rechtstreeks vanaf uw smartphone of tablet af te drukken via Bluetooth. De Canon Mini Print-app maakt het eenvoudig om te printen, uw foto's te bewerken en zelfs creatieve lay-outs te maken voordat u print. Het ontwerp is gebruiksvriendelijk, met duidelijk gemarkeerde knoppen en een helder LED-display voor optimale functionaliteit.

 

Gebruik en Toepassing

De Canon Selphy Square QX 10 is perfect voor iedereen die graag momenten vastlegt en deze direct wil delen. Het is ideaal voor evenementen zoals feesten, bruiloften of vakanties, waar u snel en gemakkelijk afdrukken wilt maken om te delen met vrienden en familie. Dankzij de draagbaarheid kunt u hem overal mee naartoe nemen.

 

Kenmerken

  • Bluetooth-connectiviteit voor eenvoudig afdrukken
  • Ondersteunt vierkante fotopapier
  • Prints in minder dan 1 minuut
  • Compatibel met Canon Mini Print-app
  • Compact en lichtgewicht ontwerp
  • Hoogwaardige afdrukkwaliteit

Productspecificaties

  • Merk: Canon
  • EAN: 4549292158014
Gesponsorde producten

Beoordelingen