Coopley Mottenballen Mottenval Mottenbal 8 Stuks

4639754
14.95
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
BY-CEECEE
5 Sterren
Coopley Mottenballen Mottenval Mottenbal 8 Stuks
14.95

Productomschrijving

VEILIG EN EFFECTIEF

Voorkom gaten in jouw kostbare kleding! Maak kennis met de Coopley® Mottenballen Set - Jouw Ultieme Verdediging Tegen Kledingmotten!

Hebben kledingmotten je garderobe in hun greep? Bescherm je kledingkast als nooit tevoren: Zet een punt achter hun vernietigende streken met onze Coopley® Mottenballen Set. Wij bieden je niet één, niet twee, maar een set van 8 zeer effectieve mottenballen die speciaal zijn ontworpen om kledingmotten aan te pakken.

Krachtige Bescherming: Deze mottenballen zijn doordrenkt met een krachtig, niet-giftig, geurend stofje dat motten afweert en voorkomt dat ze je kleding aantasten.

Langdurige Werking: Dankzij de langdurige formule hoef je je geen zorgen te maken over frequente vervanging. Plaats ze en geniet maandenlang van bescherming.

Geen Gedoe: Vergeet het gedoe van het verwijderen van individuele ballen uit plastic omhulsels. Coopley® maakt het eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

Veilig: Onze mottenballen zijn veilig voor gebruik.

Universeel Gebruik: Of het nu in je kledingkast, op zolder, of in opslagruimtes is, Coopley® Mottenballen bieden alomvattende bescherming tegen motten.

Verlies nooit meer je geliefde kledingstukken aan die vervelende motten dankzij deze innovatieve, gemakkelijk te gebruiken mottenballen. Elke set bevat maar liefst 8 krachtige mottenballen, allemaal veilig opgeborgen in een handig plastic omhulsel. Het beste deel? Je hoeft het plastic omhulsel niet te verwijderen - plaats het gewoon direct in je kledingkast of op zolder, en laat de Coopley® Mottenballen het werk voor je doen!

Belangrijk:

  • Verwijder de plastic verpakking niet; deze beschermt je tegen de stoffen.
  • Buiten bereik van huisdieren en kinderen houden
  • De mottenballen hebben een sterke geur

Productspecificaties

  • Merk: Coopley
  • EAN: 8720828380888
  • Aantal stuks in verpakking: 8
  • Afmeting (cm): 0,8 (B)
  • Ongediertebestrijding tegen: Motten

Beoordelingen

Gesponsorde producten