Costway Set Van 4 Afzetpalen Met 2 Intrekbare Banden RVS Zwart - Wachtrij Controle Barrière 200cm 90 cm Hoogte

4644904
129.95
Je kunt 25 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Voordeelstore
4,6 Sterren
Costway Set Van 4 Afzetpalen Met 2 Intrekbare Banden RVS Zwart - Wachtrij Controle Barrière 200cm 90 cm Hoogte
129.95

Productomschrijving

Ben je op zoek naar een praktische oplossing voor crowd control en het leiden van wachtrijen? Deze set van 4 afzetpalen met 200cm intrekbare banden in RVS zwart is ideaal voor kerken, theaters, modeshows en meer! Met een robuuste constructie, stabiele basis en eenvoudige montage, zijn deze afzetpalen perfect voor drukte bij openingen, concerten en beurzen. Haal ze vandaag nog in huis!

Voordelen

  1. Met deze set van 4 robuuste en stabiele afzetpalen met intrekbare banden creëer jij eenvoudig een veilige en georganiseerde omgeving.
  2. De praktische en ideale maat van de palen zorgt ervoor dat je ze flexibel kunt indelen en de banden tot wel 2 meter lang kunt maken.
  3. Het klassieke ontwerp in zwart roestvrij staal maakt de palen duurzaam en krasbestendig, en de telescopische koppen voorkomen ongelukjes.
  4. Gebruik deze set voor wachtrijen bij kerken, theaters, musea, restaurants, en nog veel meer locaties waar crowd control belangrijk is.
  5. Je zet de palen eenvoudig in elkaar zonder gereedschap nodig te hebben. Na gebruik zijn ze net zo makkelijk weer op te bergen.
  6. Dankzij de stevige basis met cement zijn de palen extra stabiel en beschermen de onderzetters de vloer tegen krassen en geluid.
  7. Met een totale hoogte van 90 cm en een gewicht van 21,7 kg is deze set perfect voor drukbezochte evenementen zoals openingen, concerten en beurzen.
  8. Wacht niet langer en maak je locatie veiliger en georganiseerder met deze set van hoogwaardige afzetpalen met intrekbare banden!

Afzetpalen met hoge kwaliteit RVS en intrekbare banden: Robuuste constructie met cementbasis voor maximale stabiliteit.

Flexibel in te richten wachtrij controle: Intrekbare riemen kunnen tot 2 meter verlengd worden tussen de palen.

Veelzijdig en eenvoudig te gebruiken: Geschikt voor drukke evenementen en makkelijk op te zetten en af te breken.

Specificaties

  • Kleur: Zwart
  • Hoofdmateriaal: Roestvrij staal
  • Totale hoogte: 90 cm
  • Diameter van de bar: 6,3 cm
  • Diameter van de voet: 32 cm
  • Lengte riem: 2 m
  • Breedte riem: 4,8 cm
  • Totaal gewicht: 21,7 kg


Veelgestelde vragen

1. Is deze Set van 4 Afzetpalen met intrekbare banden geschikt voor gebruik bij drukke evenementen zoals concerten en beurzen?
Ja, deze set is perfect voor drukte bij openingen, theaters, concerten, beurzen en andere evenementen waar crowd control nodig is. De set bestaat uit 4 RVS palen met intrekbare banden die gemakkelijk kunnen worden opgesteld en gedemonteerd.

2. Zijn de palen van deze set roestbestendig en duurzaam?
Ja, de palen zijn gemaakt van roestvrij staal en hebben een roestbestendige afwerking. Daarnaast zorgt de cementbasis voor extra stabiliteit en beschermen de onderzetters de vloer tegen krassen.

3. Kan ik de lengte van de band tussen de palen aanpassen?
Zeker! De band tussen twee palen kan worden verlengd tot maximaal 2 meter. Hierdoor is de set flexibel te gebruiken en aan te passen aan verschillende situaties.

4. Hoe eenvoudig is het om deze set op te zetten en af te breken?
Het opzetten van de set is erg eenvoudig en vereist geen gereedschap. Je hoeft alleen de palen aan de basis te bevestigen. Na gebruik kunnen de palen ook gemakkelijk gedemonteerd en opgeborgen worden.

5. Voor welke gelegenheden is deze set van afzetpalen met intrekbare banden ideaal?
Deze set is ideaal voor wachtrijen bij kerken, openingen, theaters, musea, casino's, restaurants, hotels, concertevenementen en beurzen. Het is een veelzijdige oplossing voor crowd control en gebiedsafzetting.

Productspecificaties

  • Merk: Costway
  • EAN: 8721082997348
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: RVS

Beoordelingen

Gesponsorde producten