DeWalt Accu-bandschroefmachine-set 18V

4411529
310.40
Je kunt 62 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
TOOP
3,6 Sterren
DeWalt Accu-bandschroefmachine-set 18V
310.40
Bekijk en vergelijk verkopers

Productomschrijving

De DeWalt DCF620D2K-QW accu-bandschroefmachine-set 18V is een krachtige en veelzijdige tool die speciaal is ontworpen voor het moeiteloos aanbrengen van schroeven in verschillende materialen. Met zijn ergonomische ontwerp is deze schroefmachine perfect voor zowel professionals als hobbyisten die op zoek zijn naar precisie en efficiëntie in hun werk.

 

Afmetingen en Materiaal

Deze accu-bandschroefmachine weegt slechts enkele kilo's, waardoor hij gemakkelijk te hanteren is. Het hoofdlichaam is gemaakt van duurzame kunststoffen en metaal, wat zorgt voor een optimale combinatie van lichtheid en stevigheid. De accu heeft een hoge capaciteit die langdurig gebruik mogelijk maakt.

 

Functionaliteit en Ontwerp

De schroefmachine is uitgerust met een krachtige motor die een uitstekende koppel biedt, waardoor zware schroeftaken moeiteloos kunnen worden uitgevoerd. Het intuïtieve ontwerp omvat een LED-licht dat een helder zicht biedt op donkere werkplekken. De gebruiksvriendelijke bediening maakt het mogelijk om de snelheid en het koppel aan te passen aan de specifieke taak.

 

Gebruik en Toepassing

Deze accu-bandschroefmachine is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van het monteren van meubels tot het uitvoeren van constructiewerkzaamheden. Dankzij de veelzijdigheid en het gebruiksgemak kunnen zowel doe-het-zelvers als vakprofessionals deze tool moeiteloos inzetten voor hun projecten.

 

Kenmerken

  • Krachtige 18V accu voor langdurig gebruik
  • Ergonomisch ontwerp voor comfort
  • LED-licht voor optimale zichtbaarheid
  • Robuuste constructie voor duurzaamheid
  • Verstelbare snelheid voor diverse toepassingen
  • Inclusief accessoires voor veelzijdig gebruik

Productspecificaties

  • Merk: DeWalt
  • EAN: 5035048468524
Gesponsorde producten

Beoordelingen