DeWalt Accu-Klopboorschroefmachine 18V Brushless Technologie DCD999NT-XJ

4411575
237.81
Je kunt 47 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
TOOP
3,6 Sterren
DeWalt Accu-Klopboorschroefmachine 18V Brushless Technologie DCD999NT-XJ
237.81
Bekijk en vergelijk verkopers

Productomschrijving

De DeWalt DCD999NT-XJ accu-klopboorschroefmachine is een krachtige en veelzijdige tool, ontworpen om aan de behoeften van zowel professionals als doe-het-zelvers te voldoen. Met een betrouwbare 18V motor levert deze boormachine uitstekende prestaties, waardoor u snel en efficiënt kunt werken, of het nu gaat om boren in hout, metaal of andere materialen. De brushless technologie zorgt voor langdurige kracht en een aanzienlijke verlenging van de levensduur van de machine.

 

Afmetingen en Materiaal

De boormachine is ontworpen met een compact en robuust ontwerp, waardoor hij gemakkelijk te hanteren is in krappe ruimtes. Het materiaal is van hoge kwaliteit, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en de betrouwbaarheid van het product, zelfs bij intensief gebruik.

 

Functionaliteit en Ontwerp

De DeWalt DCD999NT-XJ biedt een variabele snelheid, waarmee u de snelheid kunt aanpassen aan de specifieke vereisten van uw project. De geïntegreerde klopfunctie maakt het mogelijk om eenvoudig door harde materialen te boren. Met een ergonomisch ontwerp en een comfortabele grip kunt u langdurig werken zonder dat dit ten koste gaat van uw comfort.

 

Gebruik en Toepassing

Deze accu-klopboorschroefmachine is ideaal voor een breed scala aan toepassingen, van doe-het-zelf-projecten tot professioneel gebruik in de bouwsector. Geschikt voor het boren en schroeven met precisie, kan deze tool eenvoudig worden gebruikt voor het installeren van meubels, het boren van gaten in muren en andere klusprojecten.

 

Kenmerken

  • Krachtige 18V motor
  • Brushless technologie
  • Compact en lichtgewicht ontwerp
  • Variabele snelheid voor verschillende toepassingen
  • Robuuste constructie voor duurzaamheid
  • Ergonomische handgreep voor comfort tijdens gebruik

Productspecificaties

  • Merk: DeWalt
  • EAN: 5035048742945
Gesponsorde producten

Beoordelingen