Disciples: Liberation - Deluxe Edition - PS4

3959107
31.23
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
Disciples: Liberation - Deluxe Edition - PS4
31.23

Productomschrijving

Betreed de duisternis van Nevendaar

Stap in de duistere wereld van Disciples: Liberation voor PlayStation 4, een meeslepende turn-based strategie-RPG die je meeneemt naar het grimmige land van Nevendaar. Als held moet je het opnemen tegen kwaadaardige krachten en rivaliserende facties in een episch avontuur vol strategische gevechten en diepgaande verhalen.

Jouw keuzes bepalen het lot

In Disciples: Liberation zijn jouw keuzes cruciaal. Beheer een diverse groep helden en volgelingen, elk met unieke vaardigheden en krachten. Neem deel aan tactische turn-based gevechten waarbij slimme beslissingen het verschil maken tussen overwinning en nederlaag.

Ontdek de omvangrijke wereld van Nevendaar

Verken de uitgestrekte wereld van Nevendaar, ontmoet interessante NPC's, verzamel middelen en ontdek geheimen terwijl je jouw reis voortzet. Kies je facties verstandig, want jouw bondgenootschappen en rivaliteit zullen de loop van het spel beïnvloeden.

Speel een diepgaande campagne

Geniet van een uitgebreide singleplayer-campagne van meer dan 80 uur, verdeeld over drie acts en 270+ missies met vijf unieke eindes. Verken verschillende omgevingen, van weelderige bossen tot vurige vulkanische vlaktes, en ontrafel de geheimen van deze door oorlog verscheurde wereld!

Bouw je leger en basis

Stel je leger samen uit meer dan 50 eenheden en verbeter zowel je wapens als spreuken. Daag je moed uit tegen dodelijke bazen met unieke strategieën en laat je beslissingen je lot bepalen terwijl je evolueert als leider.

Ga samen op avontuur

Speel samen met een vriend online en strijd om de heerschappij in Disciples: Liberation, waar elke keuze telt en het avontuur je wacht!

Geschikt voor leeftijden vanaf 16 jaar.

Bekijk de gameplay trailer van Disciples: Liberation!

Productspecificaties

  • Merk: Plaion
  • Adviesleeftijd: vanaf 16 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Koch Media
  • EAN: 4020628678722
  • Genre games: Avontuur
  • Platform: PlayStation 4
Gesponsorde producten

Beoordelingen