Dutch Wanted Bestoss Gen 1 Draagbare SSD Externe Harde Schijf

4728118
109.99
Je kunt 21 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Bobbel-Home
4,5 Sterren
Dutch Wanted Bestoss Gen 1 Draagbare SSD Externe Harde Schijf
109.99

Productomschrijving

Neem uw Gegevens Overal Mee met de Dutch Wanted Bestoss Gen 1 externe SSD 1TB!

Ontdek de mogelijkheden van de Dutch Wanted Bestoss Gen 1 SSD 1TB.

Ook verkrijgbaar in 256 GB en 512TB. Zoek op "Dutch Wanted Bestoss Gen 1 SSD" en vind ons aanbod.

Waarom Kiezen voor de Dutch Wanted Bestoss Gen 1 externe SSD 1TB?

Ruime Opslagcapaciteit: Met 1TB aan Solid State-opslag biedt deze externe SSD voldoende ruimte voor al uw belangrijke bestanden, documenten, foto's en video's. U kunt erop vertrouwen dat al uw gegevens veilig zijn opgeslagen.

Hoge Snelheidsoverdracht: Dankzij de ondersteuning voor USB 3.2 kunt u genieten van overdrachtssnelheden tot 420-450MB/s per seconde. Dit zorgt voor snelle en efficiënte gegevensoverdracht, waardoor u kostbare tijd bespaart bij het overzetten van grote bestanden.

Brede Compatibiliteit: Deze draagbare SSD is geschikt voor een verscheidenheid aan apparaten, waaronder PC's, laptops en smartphones. Hierdoor kunt u eenvoudig gegevens overzetten en synchroniseren, waar u ook bent. (Voor Apple/Android telefoons is een USB naar type-C hulpstuk vereist.)

Compact en Draagbaar: Met zijn slanke ontwerp is de Bestoss Gen 1 externe SSD gemakkelijk mee te nemen. Of u nu onderweg bent, op reis of op kantoor, u heeft altijd uw gegevens binnen handbereik.

Robuuste Behuizing: De metalen behuizing biedt extra bescherming tegen stoten en minimaliseert geluid, zodat u ongestoord kunt werken.

Efficiënt Werken, Waar U Ook Bent

Met de Dutch Wanted Bestoss Gen 1 externe SSD heeft u de ideale oplossing voor al uw gegevensbehoeften. Profiteer van de grote opslagcapaciteit, hoge snelheidsoverdracht en brede compatibiliteit. Investeer in deze draagbare SSD en geniet van gemakkelijke toegang tot uw gegevens, waar en wanneer u maar wilt.

Wat is het verschil tussen een SSD en HDD?

Een externe SSD is, net als een externe HDD, een opslagapparaat, maar zonder bewegende onderdelen. In plaats van een draaiende schijf gebruikt een externe SSD elektrische ladingen. Dit resulteert in een veel compactere vorm, een hogere schokbestendigheid en snelheden die tot vier keer hoger zijn dan die van een HDD. Hierdoor gaat een SSD langer mee, zelfs als je je laptop laat vallen. Hoewel SSD's vaak een lagere opslagcapaciteit hebben en een andere prijs-kwaliteitverhouding bieden, leveren ze uitzonderlijke voordelen op het gebied van snelheid en betrouwbaarheid. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor wie hoge en snelle prestaties en duurzaamheid belangrijk vindt.

Voor Apple/Android-telefoons: Gebruik een USB naar type-C hulpstuk.

Let op: voor gebruik van Apple bv Macbooks, moet de hardeschijf geformateerd worden naar EXFAT.

Verken ook onze andere modellen voor meer opties! Zoek op "Dutch Wanted Harde schijf"

Productspecificaties

  • Merk: Bobbel Home
  • EAN: 8720929162529
Gesponsorde producten

Beoordelingen