Ecover Wasbundel - Wascapsules, Vlekkenverwijderaar en Bleekmiddel - Vlekkenbundel

4692731
24.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Distrilink
3,6 Sterren
Ecover Wasbundel - Wascapsules, Vlekkenverwijderaar en Bleekmiddel - Vlekkenbundel
24.99

Productomschrijving

Maak kennis met de ultieme bundel voor een vlekkeloze waservaring! Deze complete set bestaat uit één doos met 18 krachtige wasmiddelcapsules, één staafje vlekkenverwijderaar en één doosje bleekmiddel. Speciaal samengesteld om jou te voorzien van een efficiënte, milieuvriendelijke en effectieve wasbeurt.

Wasmiddelcapsules
Ontdek de kracht van onze nieuwe wasmiddelcapsules die een ongekende schoonmaakprestatie leveren dankzij hun geavanceerde dubbel geconcentreerde formule. Speciaal ontworpen met 75% natuurlijke ingrediënten, zijn deze capsules in staat om zelfs de meest hardnekkige vlekken aan te pakken bij een verrassend lage temperatuur van slechts 20°C. Ze beschermen je kleding, houden kleuren levendig en verminderen pilling op katoenen stoffen, zelfs na meerdere wasbeurten. Bovendien verspreiden ze een verfrissende bloemige geur van sering en roos en bevatten ze minstens 50% gerecyclede ingrediënten.

Vlekkenverwijderaar
Ontdek de kracht van Ecover Ecologische Vlekkenverwijderaar, waar vuilbestrijdende enzymen de strijd aangaan met hardnekkige eiwithoudende vlekken op je kleding. Met een ingebouwde applicator ontworpen voor doelgerichte actie, verwijdert deze kleine krachtpatser vet-, olie-, bloed- en make-upvlekken moeiteloos. Bereid je voor op een onberispelijke waservaring met deze krachtige en ecologische vlekkenverwijderaar.

Bleekmiddel
Ontdek de geheime formule voor een verbluffend schone was met Ecover Zuurstofbleekmiddel! Dit krachtige natuurlijke bleekmiddel revitaliseert je kleding op een milieuvriendelijke manier. Het verwijdert vlekken effectief zonder schadelijke chemicaliën en zorgt voor een stralende, witte was. Geformuleerd zonder chloor en met een speciaal mineraal ingrediënt, biedt dit bleekmiddel een veilige en natuurlijke behandeling voor je kleding.

Met deze bundel ben je verzekerd van een complete, effectieve en milieuvriendelijke waservaring. Geef je wasgoed de verzorging die het verdient en maak een bewuste keuze voor een schonere planeet.

Productspecificaties

  • Merk: Ecover
  • EAN: 5430004017660
  • Aantal stuks in verpakking: 3
  • Aantal wasbehandelingen: 18
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 2800.0
Gesponsorde producten

Beoordelingen