EDA Rechthoekige plantenbak Volcania Stone effect grijs

4698205
109.50
Je kunt 21 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warehousesupply
4,7 Sterren
EDA Rechthoekige plantenbak Volcania Stone effect grijs
109.50

Productomschrijving

Bloembak Volcania Loft L Kiezelgrijs - 78,5 x 29,5 x 60 cm - 46L - EDA Plastic

Creëer een moderne en stijlvolle groene oase met de Volcania Loft L Bloembak in kiezelgrijs van EDA Plastic. Met zijn strakke lijnen en eigentijdse uitstraling is deze ruime bloembak de perfecte keuze om uw favoriete planten en bloemen te laten schitteren, zowel binnen als buiten.

Kenmerken:

- Stijlvol en Modern Design: De Volcania Loft L bloembak heeft een elegante kiezelgrijze kleur en een modern, minimalistisch ontwerp dat naadloos past in elk interieur of exterieur. Het strakke ontwerp zorgt voor een eigentijdse uitstraling die uw planten perfect tot hun recht laat komen.
- Ruime Capaciteit: Met een inhoud van 46 liter biedt deze bloembak voldoende ruimte voor het kweken van een verscheidenheid aan planten, bloemen of zelfs kleine struiken. Ideaal voor het creëren van een groene afscheiding of het verfraaien van een balkon, terras of woonkamer.
- Duurzaam en Weerbestendig: Gemaakt van hoogwaardig EDA Plastic, is deze bloembak lichtgewicht, maar robuust en bestand tegen alle weersomstandigheden. De UV-bestendige eigenschappen zorgen ervoor dat de kleur niet vervaagt, zelfs niet bij langdurige blootstelling aan de zon.
- Eenvoudig te Verplaatsen: Ondanks zijn ruime formaat is de bloembak licht genoeg om gemakkelijk te verplaatsen, zodat u uw planten eenvoudig van plaats kunt veranderen voor de beste groeiomstandigheden.
- Geïntegreerd Waterreservoir: Voorzien van een slim ontworpen waterreservoir, helpt deze bloembak bij het behouden van een optimale vochtbalans voor uw planten, waardoor ze gezond en goed gehydrateerd blijven.

De Volcania Loft L Bloembak in kiezelgrijs is de perfecte keuze voor iedereen die een stijlvolle en duurzame oplossing zoekt om hun planten en bloemen te presenteren. Of het nu op een balkon, terras, kantoor of in de tuin is, deze bloembak voegt een modern tintje toe aan elke ruimte.

Bestel vandaag nog en transformeer uw ruimte met deze stijlvolle en functionele bloembak!

Productspecificaties

  • Merk: Eda Plastique
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 3086960253080
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 785x295x600 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 6620.0
Gesponsorde producten

Beoordelingen