Elektrisch espresso koffiezetapparaat - BODUM - CHAMBORD 12099-16EURO - Programmeerbaar - Wifi met applicatie - 0,35 L

4686270
77.53
Je kunt 15 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Cstore
3,1 Sterren
Elektrisch espresso koffiezetapparaat - BODUM - CHAMBORD 12099-16EURO - Programmeerbaar - Wifi met applicatie - 0,35 L
77.53

Productomschrijving

Ontdek het BODUM CHAMBORD 12099-16EURO elektrisch espressokoffiezetapparaat, een combinatie van geavanceerde technologie en verfijnd design. Met dit koffiezetapparaat, programmeerbaar en uitgerust met Wi-Fi-connectiviteit, kunt u uw favoriete espresso rechtstreeks vanuit de BODUM-app bereiden, voor ultiem gemak. Met een vermogen van 500 W en een inhoud van 0,35 liter kan hij tot 6 kopjes espresso bereiden, perfect voor veeleisende koffieliefhebbers. Het glanzende roestvrijstalen ontwerp voegt een vleugje elegantie toe aan uw keuken, terwijl het kleine formaat het een ideale keuze maakt voor kleine ruimtes. Geniet op elk moment van een rijke, aromatische espresso, met het gemak van programmering op afstand dankzij de BODUM CHAMBORD elektrische espressomachine.
* Elektrisch vermogen: 500 W
* Timerfuncties: Ja
* Capaciteit: 6 kopjes (0,35 l) of 3 kopjes (0,18 l)
* Kleur hoofd: Grijs
* Stroomvoorziening: Elektrisch
* Functies: -Elektrische espressomachine in de stijl van een traditioneel koffiezetapparaat -Bediend via een eenvoudig bedieningspaneel met aanraakknoppen en een verlicht LED-scherm -Capaciteit: 6 kopjes (0,35 l ) of 3 kopjes (0,18 l). -Kan handmatig worden gestart of een uitgestelde start instellen met behulp van de programmeerbare timer -WiFi ingeschakeld, zodat het apparaat kan worden bediend via de Bodum-app -Premium roestvrijstalen koffietrechter en waterkamer met een discreet Bodum-logo op de bodem van de kamer. -Verwijderbare basis voor snoerloos schenken -Eenvoudig en veilig in gebruik – automatische uitschakeling wanneer de machine klaar is met koken en cool-touch-handgreep voor gieten
* Bediening: aanraakknoppen
* Kleur(en): Chroom < br /> * Opmerkingen: Regelmatig reinigen om kalkaanslag te voorkomen. De espressomachine kunt u reinigen met een ontkalkingsproduct en de buitenkant afnemen met een vochtige doek.
* Producttype: Koffiezetapparaat
* Capaciteit watertank: 0,350 L
* Overige kenmerken: Zo werkt het 1-Open de espressomachine door de bovenste container los te draaien en de koffietrechter te verwijderen. 2-Vul het waterreservoir tot aan de lijn met vers, zacht water. 3-Plaats de koffietrechter terug en vul deze met middeldik koffiedik, waarbij u erop let dat het poeder niet te veel wordt verdicht. Verdeel het poeder voorzichtig om een gelijkmatige dekking te garanderen. 4-Plaats de bovenste container terug en zorg ervoor dat deze op zijn plaats vergrendeld is. 5-Plaats de espressomachine op de basis en zet hem aan. Kies tussen een onmiddellijke start of kies voor een uitgestelde start met behulp van de timer. 6-Het apparaat kan ook via WiFi worden gebruikt met behulp van de Bodum-app. 6-Het bereidingsproces stopt automatisch zodra al het water naar de bovenste container is gestegen. Je koffie is klaar om te schenken.
* Capaciteit in kopjes: 6
* Kleur: Chroom
* Merk: BODUM
* Aangesloten object: Ja
* Breedte: 17 cm

Productspecificaties

  • Merk: Bodum
  • EAN: 0699965460150
  • Inhoud waterreservoir (liter): 0.35
  • Type koffievulling: Gemalen koffie
  • Melkopschuimmethode: Geen
  • Koffiesterkte instelbaar: Ja
  • Maximaal aantal kopjes per zetbeurt: 6
  • Afmeting (cm): 15,2x17x28 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen