Excellent Houseware Keukentrolley - met lade en kastje - bruin - hout - 60 x 84 x 36 cm - Opberg trolley

4640481
115.99
Je kunt 23 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shoppartners
4,3 Sterren
Excellent Houseware Keukentrolley - met lade en kastje - bruin - hout - 60 x 84 x 36 cm - Opberg trolley
115.99

Productomschrijving

Transformeer uw keuken met de veelzijdige en elegante Bamboe Keukentrolley van Excellent Houseware. Met een afmeting van ongeveer 60 cm breed, 36 cm diep en 84 cm hoog biedt deze trolley een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek.

Het frame en de laden zijn vervaardigd uit hoogwaardig bamboe, wat niet alleen duurzaamheid garandeert, maar ook een natuurlijke en warme uitstraling aan uw keuken geeft. Het ruime houten blad biedt voldoende werkruimte voor het bereiden van maaltijden, terwijl het kastje met twee deuren en twee laden (waarvan een met handige mand) zorgen voor georganiseerde opslag van keukengerei, potten, en andere benodigdheden.

Het ingebouwde wijnrek voor 5 flessen voegt een vleugje luxe toe aan de trolley, waardoor het niet alleen een functioneel hulpmiddel is, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw keukeninterieur. Bovendien is deze trolley eenvoudig te verplaatsen dankzij de vier zwenkwieltjes, terwijl de stopfunctie ervoor zorgt dat het stevig op zijn plaats blijft staan wanneer nodig.

Met een visuele montagehandleiding is de montage een eenvoudige en moeiteloze taak. Of u nu extra opbergruimte nodig heeft, een handige werkplek wilt toevoegen, of een vleugje elegantie aan uw keuken wilt geven, deze Bamboe Keukentrolley van Excellent Houseware is de perfecte oplossing.

Voordelen van dit artikel

  • Veelzijdige oplossing voor keukenorganisatie.
  • Gemaakt van bamboe, een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal.
  • Gemakkelijk te verplaatsen.

Excellent Houseware
Een variatie aan keukenartikelen en -accessoires om uitgebreid te koken of te bakken? In de collectie van Excellent Houseware is het te vinden. Hun ruime aanbod keukenartikelen en bakaccessoires is natuurlijk functioneel en veelzijdig, maar ook trendy. Excellent Houseware heeft alles in huis voor een mooi gedekte tafel. Van servies tot bestek, van pan tot bakvorm.

Productspecificaties

  • Merk: Excellent Houseware
  • EAN: 8711295856914
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Bamboe
  • Afmeting (cm): 37x90x18 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten