FEDEC Dakgootbeschermer - Dakgootegel - 4 Meter - Zwart

4706945
22.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
DealDonkey
4,2 Sterren
FEDEC Dakgootbeschermer - Dakgootegel - 4 Meter - Zwart
22.99

Productomschrijving

Er kan van alles in jouw dakgoot terechtkomen wat de afvoer van regenwater kan verhinderen. Zeker in het najaar en in de winter is dat het geval. Denk maar eens aan al die ronddwarrelende bladeren die zo een verstopping kunnen veroorzaken. En een verstopping leidt op zijn beurt weer tot overstromingen en onnodige schade.

Makkelijk in plaatsing én onderhoud
Niet alleen breng je met de FEDEC dakgoot egel het risico op schade en verstopping terug, een bijkomend voordeel is dat je ook minder tijd kwijt bent aan het reinigen van de dakgoot. Je hoeft nu nog maar één keer per jaar de dakgoot egel te verwijderen en de dakgoot te ontdoen van slib. Ook het aanbrengen van de dakgoot egel, ook wel dakgootborstel of bladvanger genoemd, is een fluitje van een cent. Deze vier meter lange dakgoot egel van deluxa past in elk type dakgoot. Je hoeft dus nog maar één keer op de ladder te klimmen en vervolgens kun je ervan uit gaan dat de dakgoot egel het hele seizoen zijn werk doet!

Ook geschikt als birdblocker om zonnepanelen te beschermen
Vogelnesten onder zonnepanelen kunnen leiden tot beschadigde kabels, risico op brand en verminderde energieopbrengst. Dit brengt niet alleen technische problemen met zich mee, maar kan ook nadelige gevolgen hebben voor het welzijn van de vogels zelf. Gelukkig biedt dit product een diervriendelijke oplossing die niet alleen vogels weert, maar ook bijdraagt aan een efficiënter gebruik van zonnepanelen en een harmonieuze leefomgeving voor zowel mens als vogel. 

Pluspunten
- Gemakkelijk te bevestigen
- Ook voor zonnepanelen te beschermen
- Kwaliteit van FEDEC

Specificaties:

Merk: FEDEC
Afmetingen: 400 x 12 x 12 cm
Materiaal: Kunststof / RVS harde kern
Type: flexibel
Gewicht: 480g

Productspecificaties

  • Merk: Fedec
  • EAN: 8720039494206
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Kunststof
Gesponsorde producten

Beoordelingen