Flextail Gear luchtbed pomp Tiny Pump X - Oplaadbare luchtbedpomp - 400LM lantaarn - 3-in-1 - blauw

4618987
34.99
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4,3 Sterren
Flextail Gear luchtbed pomp Tiny Pump X - Oplaadbare luchtbedpomp - 400LM lantaarn - 3-in-1 - blauw
34.99

Productomschrijving

Flextail Gear - Tiny pump X Luchtbedpomp – Blauw

De Flextail Gear - Tiny Pump X in schitterend blauw is een veelzijdige luchtbedpomp die jou in verschillende situaties van dienst kan zijn. Deze compacte elektrische luchtpomp is meer dan alleen een luchtpomp. Ontdek hier waarom de Tiny Pump X de ideale aanvulling is voor jouw outdoor-uitrusting.

De Pluspunten van de Tiny Pump X van Flextail:

  • Opblazen
  • Vacuümzuigen
  • Lantaarnfunctie
  • Compact en oplaadbaar
  • 400 lumen helderheid
  • Slechts 350 gram
  • Multifunctioneel
  • Een Handige 3-in-1

Luchtpomp De Tiny Pump X is een multifunctioneel apparaat dat veelzijdiger is dan je zou verwachten. Uiteraard kan hij moeiteloos luchtbedden opblazen en leeg laten lopen, maar hij biedt nog meer functionaliteit. Deze luchtpomp beschikt over een handige lantaarnfunctie met een helderheid van 400 lumen, waardoor hij ideaal is voor kamperen en nachtelijke avonturen. Daarnaast kun je hem ook inzetten als vacuümpomp om kleding of dekens compact op te bergen. Dit betekent dat je met één compact apparaat diverse taken kunt uitvoeren, zowel thuis als in de natuur.

Altijd en Overal Stroom

De Tiny Pump X luchtbedpomp is voorzien van een oplaadbare batterij, waardoor je altijd en overal toegang hebt tot stroom. Hierdoor kun je niet alleen je luchtbed oppompen wanneer dat nodig is, maar ook je mobiele apparaten opladen. Of je nu op een kampeertrip bent of gewoon van muziek wilt genieten, deze luchtpomp staat paraat om je van stroom te voorzien.

Compact en Draagbaar

Dankzij zijn compacte en lichte ontwerp is de Tiny Pump X een ideale metgezel voor onderweg. Of je nu gaat kamperen, een dagje naar het strand gaat, of gewoon thuis bent, deze luchtpomp past moeiteloos in je bagage of rugzak. Of je nu goed voorbereid wilt zijn op noodsituaties of gewoon extra comfort wilt tijdens je avonturen, deze luchtbedpomp is altijd binnen handbereik.

Veilig en Betrouwbaar

Veiligheid staat bij ons voorop. De Tiny Pump X is uitgerust met bescherming tegen oververhitting, kortsluiting en overbelasting om ervoor te zorgen dat jij en je apparaten altijd veilig zijn. Maak je dus geen zorgen wanneer je de verschillende functies van deze luchtpomp gebruikt; hij is ontworpen om betrouwbaar te zijn.

Eenvoudige Bediening

De Tiny Pump X is uiterst gebruiksvriendelijk. Met een intuïtieve interface kun je eenvoudig schakelen tussen de diverse functies en de luchtdruk regelen. Het heldere LED-display geeft alle benodigde informatie weer, en met één druk op de knop activeer je de pomp. Geen ingewikkelde instructies of knoppen; deze luchtbedpomp is ontworpen om voor iedereen toegankelijk te zijn.

Samengevat, de Flextail Gear Tiny Pump X in schitterend blauw is een compacte, veelzijdige metgezel die in diverse situaties van pas komt. Bestel de jouwe vandaag nog bij FerryGut en ontdek hoe dit kleine apparaat jouw outdoor- en kampeeravonturen naar een hoger niveau kan tillen. Met de Tiny Pump X ben je altijd voorbereid op elke situatie, waar je avonturen je ook naartoe brengen.

Maak kennis met de nieuwste evolutie in draagbare luchtbedpompen: de Tiny Pump X2 van Flextail! Met verbeterde prestaties en functionaliteit tilt de Tiny Pump X2 het gemak van het opblazen van je luchtbed naar een hoger niveau. Met een krachtigere motor en snellere inflatiekracht is deze pomp klaar om in een mum van tijd je luchtbed op te blazen, waar je ook bent.

Maar dat is nog niet alles - de Tiny Pump X2 is ook verkrijgbaar in drie opvallende kleuren: oranje, wit en zwart. Of je nu van een gedurfde, opvallende stijl houdt of liever voor een klassieke look gaat, er is een kleur die bij jouw persoonlijkheid past. Kies jouw favoriete kleur en upgrade je kampeeruitrusting met de Tiny Pump X2 van Flextail!

.

Productspecificaties

  • Merk: Flextail
  • EAN: 6971670130516
  • Afmeting (cm): 13x11x5 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten