Flextail Gear luchtbed pomp Tiny Pump X - Oplaadbare luchtbedpomp - 400LM lantaarn - 3-in-1 - grijs

4619001
34.99
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4,3 Sterren
Flextail Gear luchtbed pomp Tiny Pump X - Oplaadbare luchtbedpomp - 400LM lantaarn - 3-in-1 - grijs
34.99

Productomschrijving

Flextail Gear - Tiny pump X Opblaaspomp – Grijs

De Flextail Gear Tiny Pump X in stijlvol grijs is jouw nieuwe alles-in-één oplossing voor allerlei situaties. Deze compacte luchtpomp doet veel meer dan alleen luchtbedden opblazen. Met handige functies zoals een heldere lantaarn en de mogelijkheid om te vacuümzuigen, is deze grijze opblaaspomp de perfecte metgezel voor kampeeravonturen en dagelijkse behoeften. Dankzij het oplaadbare ontwerp heb je altijd en overal toegang tot stroom, en zijn compacte formaat maakt hem geschikt voor elk avontuur. Bestel de Flextail Gear Tiny Pump X vandaag nog en ontdek hoe hij jouw buiten- en binnenshuiservaringen naar een hoger niveau tilt!

De Pluspunten van de Tiny Pump X van Flextail:

  • Opblazen
  • Vacuümzuigen
  • Lantaarnfunctie
  • Compact en oplaadbaar
  • 400 lumen helderheid
  • Slechts 350 gram
  • Multifunctioneel

Compact en krachtig

De Tiny Pump X is jouw ideale reisgenoot voor allerlei avonturen. Dit kleine wonder pompt maar liefst 180 liter per minuut met een druk van 3.5kPa. Daardoor het perfect is voor het snel opblazen van luchtbedden. Maar ook opblaasbare bootjes, luchtringen en zelfs voor het vacuüm zuigen van opbergzakken zoals de Flexbag vacuümzakken. Met de vijf meegeleverde opzetstukjes die moeiteloos op de pomp passen, heb je alles wat je nodig hebt om op te blazen of leeg te zuigen. Bovendien is de Tiny Pump X uitgerust met een ingebouwde accu (1300 mAh) welke je eenvoudig oplaadt met de meegeleverde USB-C kabel. Op een volle acculading kun je ongeveer tien luchtbedden opblazen, twintig vacuümzakken vacuümzuigen, of de lantaarn maar liefst tien uur gebruiken op een stand van 40 lumen.

Lantaarn

De handige ingebouwde lantaarn aan de onderkant van het pompje biedt extra functionaliteit. Je kunt de Tiny Pump X gemakkelijk ophangen aan de nok van je tent of aan je tas, en de lamp heeft drie standen (40 lumen, 160 lumen en 400 lumen) die je eenvoudig instelt met de grote knop in het midden.

Lichte pomp en compact

Met een gewicht van slechts 89 gram en afmetingen van 5,3 x 4,4 cm is dit alles-in-één opblaaspompje uiterst lichtgewicht en compact. Het past moeiteloos in je bagage of rugzak, en je zult amper merken dat je het bij je hebt. Zelfs wanneer je op vakantie bent en buiten het bereik van een stofzuiger bent, komt de Tiny Pump goed van pas. Je kunt er je vacuümzakken mee vacuümzuigen voor de terugreis, waardoor je meer ruimte bespaart.

Hoe gebruik je de Tiny Pump X?

Sluit simpelweg het juiste opzetstuk aan, verbind de opblaas pomp met het voorwerp dat je wilt opblazen of leegzuigen. Schakel de pomp in met de aan/uit knop en schakel hem uit zodra de klus geklaard is. Eenvoudiger kan niet! De Tiny Pump X is naar de kleur grijs ook verkrijgbaar in nog twee andere kleuren:

.

Productspecificaties

  • Merk: Flextail
  • EAN: 6971670130509
  • Afmeting (cm): 13x11x5 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten