Flextail Gear luchtbed pomp Tiny Pump X - Oplaadbare luchtbedpomp - 400LM lantaarn - 3-in-1 - wit

4618982
34.99
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4,3 Sterren
Flextail Gear luchtbed pomp Tiny Pump X - Oplaadbare luchtbedpomp - 400LM lantaarn - 3-in-1 - wit
34.99

Productomschrijving

Flextail Gear – Tiny pump X Mini Luchtpomp – Wit

Op zoek naar de perfecte mini luchtpomp voor je avonturen in de buitenlucht? De Flextail Gear Tiny Pump X in stijlvol wit is de oplossing! Deze kleine krachtpatser is een must-have voor iedereen die houdt van kamperen, reizen, of gewoon genieten van het buitenleven. In deze tekst ontdek je waarom de witte Tiny Pump X de ideale keuze is voor jouw behoeften.

De Pluspunten van de Tiny Pump X van Flextail:

  • Opblazen
  • Vacuümzuigen
  • Lantaarnfunctie
  • Compact en oplaadbaar
  • 400 lumen helderheid
  • Slechts 350 gram
  • Multifunctioneel

Krachtig en Compact

Ondanks zijn kleine formaat levert de Tiny Pump X indrukwekkende prestaties. Met een pompcapaciteit van 180 liter per minuut en een druk van 3.5kPa, is hij perfect voor het snel opblazen van luchtbedden, opblaasbare boten, zwemringen en meer. Bovendien kun je hem gebruiken om vacuüm opbergzakken, zoals de Flexbag vacuümzakken, moeiteloos leeg te zuigen.

Ingebouwde Lantaarn

Deze multifunctionele mini luchtpomp heeft een handige lantaarn aan de onderkant. Met drie verschillende standen (40 lumen, 160 lumen en 400 lumen) kun je de verlichting aanpassen aan jouw behoeften. Hang de Tiny Pump X eenvoudig op aan je tent of tas, en je hebt de perfecte verlichting voor kampeernachten.

Lichtgewicht en Draagbaar

Met afmetingen van slechts 5,3 x 4,4 cm en een gewicht van 89 gram is de Tiny Pump X extreem draagbaar. Of je nu gaat kamperen, wandelen, of gewoon onderweg bent, deze mini luchtpomp past gemakkelijk in je bagage of rugzak. Het is een onmisbare reisgenoot.

Oplaadbaar en Krachtig

De Tiny Pump X is voorzien van een ingebouwde oplaadbare batterij met een capaciteit van 1300 mAh. Met de meegeleverde USB-C kabel kun je de pomp eenvoudig opladen. Op een volle acculading kun je ongeveer tien luchtbedden opblazen, twintig vacuümzakken leegzuigen of de lantaarn tot wel tien uur gebruiken.

Eenvoudig in Gebruik

De Tiny Pump X is uiterst gebruiksvriendelijk. Met een intuïtieve interface kun je moeiteloos schakelen tussen de verschillende functies en de luchtdruk regelen. Het heldere LED-display geeft alle benodigde informatie weer, en met één druk op de knop kun je de pomp activeren. Geen ingewikkelde instructies of knoppen; deze luchtpomp is ontworpen om voor iedereen toegankelijk te zijn.

Kortom, de Flextail Gear Tiny Pump X in wit is een veelzijdige en betrouwbare metgezel voor al je avonturen. Of je nu gaat kamperen, op reis bent of gewoon wat extra gemak wilt, deze mini luchtpomp staat voor je klaar. Bestel de jouwe vandaag nog bij FerryGut en ervaar de voordelen van deze handige alles-in-één oplossing. Met de witte Tiny Pump X ben je altijd voorbereid op elke situatie, waar je avonturen je ook naartoe brengen. Of je nu je luchtbed opblaast voor een campingtrip, een opblaasbaar zwembad voor de kinderen voorbereidt of snel wat extra lucht in je sportuitrusting wilt pompen, deze handige tool staat altijd voor je klaar. Verkrijgbaar in drie stijlvolle kleuren – wit, grijs en blauw.

.

Productspecificaties

  • Merk: Flextail
  • EAN: 6971670130493
  • Afmeting (cm): 13x11x5 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten