Giga Living - Kast Elba Naturel Eiken 190cm

4502375
870.00
Je kunt 174 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Giga Meubel
4 Sterren
Giga Living - Kast Elba Naturel Eiken 190cm
870.00

Productomschrijving

Kast Elba Naturel Eiken 190cm - Giga Living

De Kast Elba Naturel Eiken van Giga Living is een prachtige toevoeging aan je interieur. Deze kast in landelijke stijl is vervaardigd uit hoogwaardig eikenhout en heeft een natuurlijke kleur die perfect past in diverse woonstijlen. Met zijn robuuste constructie en stijlvolle uitstraling is deze kast niet alleen een praktische opbergoplossing, maar ook een echte eyecatcher in je woonkamer of eetkamer. De kast biedt voldoende ruimte met zijn vier vakken en is ideaal voor het opbergen van boeken, servies of decoratieve items.

Materiaal: Deze kast is gemaakt van duurzaam eikenhout, wat bekend staat om zijn sterkte en lange levensduur. Het eikenhout geeft de kast een warme en natuurlijke uitstraling, waardoor het een tijdloze toevoeging is aan je interieur.

  • Landelijke stijl die warmte en gezelligheid uitstraalt
  • Gemaakt van hoogwaardig eikenhout voor duurzaamheid
  • Vier ruime vakken voor optimale opbergruimte

Afmetingen: BxDxH 90x40x190 cm

Met zijn royale afmetingen biedt de Kast Elba voldoende opbergruimte zonder te veel vloeroppervlak in beslag te nemen. Je kunt deze prachtige kast kopen bij en profiteren van gratis thuisbezorging bij bestellingen boven de €100. Voeg nu deze stijlvolle en functionele kast toe aan je interieur!

Productspecificaties

  • Merk: Giga Meubel
  • EAN: 5704745132792
Gesponsorde producten

Beoordelingen