Giga Living - Kast Modica Smoked Eiken

4502369
906.00
Je kunt 181 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Giga Meubel
4 Sterren
Giga Living - Kast Modica Smoked Eiken
906.00

Productomschrijving

Kast Modica Smoked Eiken - Giga Living

Ontdek de prachtige Kast Modica Smoked Eiken van Giga Living. Deze stijlvolle kast is vervaardigd uit hoogwaardig eikenhout, wat zorgt voor een robuuste en duurzame constructie. De kast heeft een elegante uitstraling dankzij de gerookte eiken afwerking, die perfect past in zowel moderne als klassieke interieurs. Met zijn indrukwekkende hoogte van 132 cm en een breedte van 122 cm biedt deze kast voldoende opbergruimte voor al je spullen. De kast is niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher in je woonkamer of kantoor.

Materiaal: De Kast Modica is gemaakt van hoogwaardig eikenhout, wat bekend staat om zijn duurzaamheid en natuurlijke schoonheid. Eikenhout is een stevig materiaal dat lang meegaat en een warme uitstraling heeft, waardoor het een populaire keuze is voor meubels.

  • Gemaakt van duurzaam eikenhout
  • Ruime opbergmogelijkheden met 8 of meer vakken
  • Elegante gerookte eiken afwerking

Afmetingen: BxDxH 122x45x132 cm

Met zijn royale afmetingen biedt de Kast Modica voldoende ruimte voor al je opbergbehoeften. Bestel de Kast Modica Smoked Eiken vandaag nog bij en profiteer van gratis thuisbezorging bij bestellingen boven de €100. Voeg deze prachtige kast toe aan je interieur en geniet van zowel functionaliteit als stijl.

Productspecificaties

  • Merk: Giga Meubel
  • EAN: 5704745116778
Gesponsorde producten

Beoordelingen