Goliving Mandoline Groentesnijder - 35 x 8cm - Keukensnijder met 5 Bladen - Uiensnijder - Rasp - Roestvrij staal

4647796
29.95
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Gosmart
4,5 Sterren
Goliving Mandoline Groentesnijder - 35 x 8cm - Keukensnijder met 5 Bladen - Uiensnijder - Rasp - Roestvrij staal
29.95

Productomschrijving

Breng gemak naar jouw keuken met de Goliving mandoline. Met zijn compacte afmetingen van 35 x 8 cm en hoogwaardige roestvrijstalen constructie, is deze keukensnijder een must-have voor elke kookliefhebber.

De Goliving mandoline wordt geleverd met vijf uitneembare bladen die aan al jouw rasp- en snijbehoeften voldoen. Of je nu dunne plakjes komkommer wilt maken of kaas wilt raspen, deze mandoline maakt het mogelijk. Dankzij het roestvrij staal blijven de messen lang scherp, waardoor je altijd verzekerd bent van een perfect snijresultaat. Bovendien is de groentesnijder vaatwasserbestendig, wat schoonmaken zeer eenvoudig maakt.

Vijf uitneembare bladen voor verschillende rasp- en snijbehoeften

De Goliving mandoline is uitgerust met vijf verschillende bladen, elk ontworpen voor een specifiek snij- of raspproces. Wissel eenvoudig tussen de bladen om dunne plakjes, dikke schijven, of perfecte julienne strips te maken. Deze veelzijdigheid maakt het een onmisbaar hulpmiddel in elke keuken.

Langdurige scherpte van roestvrij staal

De messen van deze groentesnijder zijn vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal, wat ervoor zorgt dat ze langdurig scherp blijven. Dit betekent dat je keer op keer nauwkeurig kunt snijden zonder je zorgen te maken over het snel bot worden van de messen.

Geschikt voor harde en zachte kazen

Het raspblad van de mandoline is ideaal voor zowel harde als zachte kazen. Of je nu Parmezaanse kaas wilt raspen voor over je pasta, of een zachte kaas voor een salade, dit blad levert altijd het gewenste resultaat.

Vaatwasserbestendig voor eenvoudig onderhoud

Na gebruik is het schoonmaken van de Goliving groentesnijder een eenvoudig klusje. Omdat alle onderdelen vaatwasserbestendig zijn, hoef je ze alleen maar in de vaatwasser te plaatsen. Dit bespaart je tijd en moeite, zodat je meer kunt genieten van het koken.

Inklapbaar onderstel voor makkelijk opbergen

De mandoline is voorzien van een inklapbaar onderstel, wat het opbergen aanzienlijk vereenvoudigt. Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat het apparaat weinig ruimte inneemt in je keukenkastje of lade, waardoor het altijd binnen handbereik is wanneer je het nodig hebt.

Instelbare dikte met draaiknop

Met de handige draaiknop aan de zijkant van de mandoline kun je zelf de dikte van de ingrediënten bepalen. Van flinterdunne plakjes tot dikkere schijven, de keuze is aan jou. Dit maakt het snijden van verschillende ingrediënten, zoals uien, komkommers, kaas en wortels, eenvoudig en precies.

Productspecificaties

  • Merk: Goliving
  • Kleur: Zilver/zwart
  • Afmetingen: 35 x 8 cm
  • Materiaal: Roestvrij staal
  • Vijf uitneembare bladen
  • Vaatwasserbestendig
  • Inklapbaar onderstel
  • Instelbare dikte met draaiknop

Over Goliving

Goliving is jouw ultieme bestemming voor stijlvolle producten. Van elegant meubilair tot, melkopschuimers en innovatieve verlichting, we brengen comfort en gemak naar jouw huis. Verrijk je leefomgeving met Goliving en ervaar de perfecte synergie tussen functionaliteit en kwaliteit.

Productspecificaties

  • Merk: Goliving
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 8721082009737
  • Kleur: Zilverkleurig
  • Afmeting (cm): 35x8 (LxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 500.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten