Google Pixel 9 Pro - 128GB - Obsidian

4736840
1119.00
Je kunt 223 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 223 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PhoneMarket
3,5 Sterren
Google Pixel 9 Pro - 128GB - Obsidian
1119.00

Productomschrijving

Ontdek de nieuwste innovaties met de Google Pixel 9 Pro, een smartphone die ontworpen is om het dagelijkse leven eenvoudiger, slimmer en mooier te maken. Met zijn slanke design, krachtige prestaties en naadloze integratie van Google-diensten biedt de Pixel 9 Pro een ongeëvenaarde mobiele ervaring.

BELANGRIJK: Dit product wordt geleverd zonder adapter en oortjes. Het wordt geleverd met een oplaadkabel. Voor het opladen is een aparte USB-C adapter vereist. Bestel hier een oplader en/of oortjes bij.

Krachtige Prestaties
Aangedreven door de nieuwste Google Tensor G4-chip, levert de Pixel 9 Pro ongekende snelheid en efficiëntie. Multitask zonder vertraging, speel de nieuwste games en geniet van indrukwekkende AI-functionaliteiten die je telefoon intuïtiever maken dan ooit.

Adembenemend Beeldscherm
Het 6.34-inch OLED-scherm van de Pixel 9 Pro biedt levendige kleuren en scherpe details, zelfs bij fel zonlicht. Met een verversingssnelheid van 120Hz geniet je van vloeiende beelden, perfect voor scrollen door sociale media, het bekijken van video's en gamen.

Uitmuntende Camera
De Google Pixel 9 Pro is uitgerust met een geavanceerd camerasysteem dat elk moment vastlegt in verbluffende kwaliteit. Met de 50MP hoofdcamera en verbeterde nachtzicht-functie maak je adembenemende foto’s, zelfs bij weinig licht. De AI-gestuurde software zorgt ervoor dat elke foto er professioneel uitziet, zonder dat je hoeft na te denken over instellingen.

Naadloze Google Integratie
De Pixel 9 Pro komt volledig geïntegreerd met Google’s ecosysteem. Geniet van een volledig gepersonaliseerde ervaring met Google Assistent, en krijg direct toegang tot al je favoriete Google-apps en diensten. Dankzij de geoptimaliseerde beveiligingsfuncties ben je altijd beschermd.

Langdurige Batterijduur
Met een batterij die de hele dag meegaat en ondersteuning voor snelladen, hoef je je nooit zorgen te maken over een lege telefoon. Met de efficiënte energiebeheerfuncties haal je het maximale uit je batterij, zelfs op de drukste dagen.

Modern en Duurzaam Design
De Pixel 9 Pro combineert stijl met duurzaamheid. Het premium glazen en metalen design voelt stevig aan en ziet er elegant uit. Daarnaast is het toestel water- en stofbestendig met een IP68-certificering, waardoor het perfect is voor het moderne leven.

In de doos:

  • Oplaadkabel
  • Smartphone

Productspecificaties

  • Merk: Google
  • EAN: 0840353906440
Gesponsorde producten

Beoordelingen