Helldivers 2 - PS5

4717236
42.38
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
Helldivers 2 - PS5
42.38
Bekijk en vergelijk verkopers

Productomschrijving

Helldivers 2 kopen voor PS5!

Ontdek Helldivers 2, exclusief voor PS5! Betreed een meedogenloos universum en sluit je aan bij de Helldivers om te vechten voor vrijheid in een snelle, hectische third-person shooter!

Let op: om deze game te spelen is internet en een Playstation Plus abonnement vereist.

In deze coöperatieve shooter van Arrowhead Game Studios sta je voor de taak om samen met tot wel drie vrienden een buitenaardse dreiging te bestrijden. Deze plaag vormt een serieuze bedreiging voor het voortbestaan van jouw thuisplaneet, Superaarde.

Ontwaak en verover!
Stap in het avontuur zodra je ontwaakt uit een cryogene slaap. Als Helldiver ben je getraind en klaar voor de strijd. Vanuit de centrale hub op je ruimteschip selecteer je missies en upgrade je je vaartuig om je arsenaal uit te breiden en te verbeteren. Verdien medailles om geld te verzamelen, waarmee je nieuwe bepantsering, primair wapentuig en andere items kunt aanschaffen.

Tussen de gevechten door keer je terug naar je eigen ruimteschip. Hier bepaal jij welke planeten je gaat redden, waardoor je geniet van maximale keuzevrijheid in jouw missie. Maak je klaar voor een unieke ervaring waarin jouw beslissingen het lot van de planeten bepalen.

Missies
Onderscheid wordt gemaakt tussen Major Orders en Personal Orders in de game. Major Orders zijn prioritair en maken deel uit van het hoofdverhaal, waarbij samenwerking met spelers wereldwijd vereist is. Personal Orders zijn missies die je zelfstandig of in co-op met andere spelers kunt voltooien. Hierin wordt gevraagd om bijvoorbeeld monsters op specifieke wijze uit te schakelen, met beloningen als resultaat.

Binnen missies kom je diverse doelstellingen tegen, waarmee je beloningen vrijspeelt, zoals het vinden van lanceercodes voor een raket of het activeren van generatoren. Deze beloningen variëren van wapens tot skins, en je hebt talloze opties om de look van je Helldiver aan te passen. Voor elke missie kun je je eigen loadout kiezen.

Geen enkel wapen is te gek!
Bepaal op welke manier je vijanden wil overwinnen door gebruik te maken van een breed arsenaal aan offensieve en defensieve middelen.

Moet je een grote groep Terminids in één keer uitschakelen? Roep een Hellpod op om een bom van 500 kg te laten vallen, die alles en iedereen in stof verandert. Of ben je van plan een defensieve linie op te zetten? Maak gebruik van een Anti-Personnel Mine Deployer om boobytraps over het strijdveld te verspreiden.

Terwijl je missies voltooit, heb je de mogelijkheid om je schip te upgraden en een nog indrukwekkender arsenaal te verzamelen. Je hebt de keuze uit diverse hulpmiddelen om je team te ondersteunen, variërend van schildgeneratoren tot geschuttorens en luchtaanvallen.

Schiet, maar richt voorzichtig!
Let op: om de maximale uitdaging en ultieme samenwerking te ervaren, is vriendelijk vuur altijd actief. Houd nauw contact met je teamgenoten en zorg ervoor dat je wapentuig uitsluitend wordt ingezet om vijanden uit te schakelen.

Overleef de gevaren
Op elke planeet dreigt gevaar, met vijanden die vastberaden zijn om je te doden. Elk met unieke kenmerken, tactieken en meedogenloos gedrag. In dit universum vecht je zonder angst of moraal, maar met vastberadenheid.

Galactische oorlog
Verover vijandelijke planeten, verdedig tegen invasies en voltooi missies om bij te dragen aan onze gezamenlijke inspanning. De uitkomst van deze oorlog hangt af van de acties van allen. Sta samen sterk, want de galactische oorlog wordt gewonnen of verloren door de betrokkenen.

Crossplay
Speel op je PS5 terwijl je vrienden aansluiten op de pc, of vice versa!

Geschikt voor leeftijden vanaf 18 jaar.

Bekijk de trailer met gameplay van Helldivers 2!

Productspecificaties

  • Merk: Sony
  • Adviesleeftijd: vanaf 18 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Sony
  • EAN: 0711719578437
  • Genre games: Avontuur
Gesponsorde producten

Beoordelingen