HI Kachelventilator voor Houtkachel - Warmteverdeler - Energiebesparend - Zwart

4696750
44.99
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
DealDonkey
4,2 Sterren
HI Kachelventilator voor Houtkachel - Warmteverdeler - Energiebesparend - Zwart
44.99

Productomschrijving

Ben je op zoek naar een slimme manier om de warmte van je houtkachel efficiënter te verdelen? De HI Kachelventilator is de oplossing voor een gelijkmatige warmteverdeling in je huis. Dankzij de ventilatiebladen van de kachelventilator, geniet je nu nog meer van de gezellige warmte en bespaar je energie, allemaal met dit eenvoudig te gebruiken apparaat.

Warmteverdelen en voorkom extra stookkosten
Kies voor de HI Kachelventilator en ervaar het verschil in warmtecomfort en efficiëntie in jouw huis. Met zijn stille werking en eenvoudige installatie (neerzetten bij de houtkachel) is dit een onmisbaar accessoire voor iedereen met een houtkachel. Investeer in jouw comfort en bespaar op energiekosten met de HI Kachelventilator.

Voordelen van de HI Kachelventilator

Stille en Efficiënte Luchtcirculatie: De HI Kachelventilator werkt geruisloos en efficiënt om warme lucht door de kamer te verspreiden. Je hoeft je geen zorgen te maken over storend lawaai terwijl je geniet van de warmte.

Zelfvoorzienend en Duurzaam: Deze ventilator heeft geen externe voeding nodig. Hij wordt aangedreven door de warmte van je houtkachel, wat betekent dat hij altijd klaar is om te werken zonder extra kosten voor batterijen of elektriciteit.

Milieuvriendelijk: De HI Kachelventilator is niet alleen kostenefficiënt, maar ook milieuvriendelijk. Door de warmte gelijkmatig te verspreiden, helpt het om energie te besparen en vermindert het jouw ecologische voetafdruk.

Verbeterde Warmteverdeling: Door de warme lucht gelijkmatig te verspreiden, voorkomt de HI Kachelventilator hotspots in de kamer en zorgt hij voor een comfortabele en gezellige sfeer.

Specificaties:
Merk: HI
Kleur: Zwart
Afmetingen: 19,7 x 10,3 cm
Materiaal: Metaal

Productspecificaties

  • Merk: Haushalt
  • Verpakkingsinhoud: 1
  • EAN: 8720168576576
  • Vorm: Rond
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 11x5x19 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen