HMD - XR21 - 128GB - Midnight Black

4706967
539.00
Je kunt 107 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PhoneMarket
3,5 Sterren
HMD - XR21 - 128GB - Midnight Black
539.00

Productomschrijving

Dit toestel combineert een robuust ontwerp met krachtige prestaties, ideaal voor zowel avonturiers als professionals. Of je nu in extreme omstandigheden werkt of gewoon op zoek bent naar een betrouwbare smartphone, de HMD XR21 stelt niet teleur.

BELANGRIJK: Dit product wordt geleverd zonder adapter en oortjes. Het wordt geleverd met een oplaadkabel. Voor het opladen is een aparte USB-C adapter vereist. Bestel hier een oplader en/of oortjes bij.

Onverwoestbaar Design
De HMD XR21 is gebouwd om de zwaarste omstandigheden te weerstaan. Met een militaire klasse MIL-STD-810H en een IP69K-certificering biedt deze telefoon uitzonderlijke weerstand tegen stof, water, stoten en temperatuurverschillen. Of je nu op het bouwterrein staat, in de bergen wandelt of gewoon een ongelukje hebt, deze smartphone kan het allemaal aan.

Indrukwekkende Camera's
Leg elk moment vast in verbluffende details met de 64MP hoofdcamera en de 8MP ultrabrede lens. Voor selfies en videochats zorgt de 16MP frontcamera voor heldere en scherpe beelden. Nachtfoto's, landschappen of portretten – de XR21 biedt professionele fotokwaliteit in elke situatie.

Duurzame Batterij
De krachtige 4800 mAh batterij geeft je genoeg energie voor de hele dag. Met de snelle oplaadfunctie ben je in een mum van tijd weer op pad. Ideaal voor lange werkdagen of avonturen zonder toegang tot een oplader.

Schitterend Display
Het 6,49 inch LCD display met Gorilla Glass Victus biedt niet alleen een scherpe en levendige weergave, maar is ook bestand tegen krassen en breuken. Perfect voor het bekijken van foto's, video's en het lezen van teksten, zelfs in fel zonlicht.

Geavanceerde Veiligheidsfuncties
Beveilig je gegevens met de betrouwbare vingerafdrukscanner en gezichtsherkenning. Dankzij de ingebouwde privacybeveiliging en regelmatige software-updates blijft je XR21 altijd beschermd tegen de nieuwste bedreigingen.

In de doos:

  • Oplaadkabel
  • Smartphone

Productspecificaties

  • Merk: Samsung
  • EAN: 6438409091901
Gesponsorde producten

Beoordelingen