Infinity Goods Balkontafel - Inklapbaar - 40 x 60 CM - Verstelbaar - Hangend - Zwart

4654258
30.95
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Infinity-Goods
3,7 Sterren
Infinity Goods Balkontafel - Inklapbaar - 40 x 60 CM - Verstelbaar - Hangend - Zwart
30.95

Productomschrijving

Heb jij ook een balkon dat snel vol staat met meubels, maar wil je wel genieten van een hapje en een drankje? Dan biedt de Infinity Goods balkontafel de perfecte oplossing! Met deze slimme en stijlvolle balkontafel die je eenvoudig aan de reling van je balkon bevestigt, creëer je direct extra ruimte om te ontspannen. Na gebruik klap je de balkontafel eenvoudig weer in. De balkontafel heeft een afmeting van 40 x 60 cm en is eenvoudig in hoogte verstelbaar. Deze zwarte, compacte en multifunctionele balkontafel is een ideale toevoeging voor ieder balkon. Bespaar ruimte en geniet optimaal van je balkon met de Infinity Goods balkontafel!

Over de Infinity Goods balkontafel

  • Compact en ruimtebesparend
  • Eenvoudige bevestiging
  • Inklapbaar ontwerp
  • Tafelblad van 40 x 60 cm
  • Strak zwart design
  • Verstelbaar in hoogte
  • Makkelijk schoon te maken
  • Geschikt voor alle balkonbalustrades
  • Draagvermogen tot 20 kg

Ruimtebesparend en enorm praktisch
De Infinity Goods balkontafel is ontworpen om optimaal gebruik te maken van de beperkte ruimte op je balkon. Met een afmeting van 40 x 60 cm biedt deze tafel voldoende oppervlakte om te eten, drinken of werken, zonder veel ruimte in te nemen. Dankzij het inklapbare ontwerp kun je de tafel gemakkelijk opbergen wanneer je deze niet nodig hebt, waardoor je balkon direct weer vrij is voor andere activiteiten.

Eenvoudige bevestiging en verstelbaarheid
Deze hangende balkontafel is dankzij de verstelbare klemmen zeer eenvoudig te bevestigen aan de reling van je balkon. Hierdoor hoef je geen ingewikkelde montage uit te voeren en kun je de tafel in een handomdraai gebruiken. Daarnaast is de tafel in hoogte verstelbaar, waardoor je altijd de perfecte werk- of eethoogte kunt instellen. Dit maakt de Infinity Goods balkontafel geschikt voor iedere situatie en ieder balkon.

Stijlvol en stevig ontwerp
Het strakke zwarte ontwerp van de Infinity Goods balkontafel past perfect bij iedere balkoninrichting. Het tafelblad is gemaakt van stevig MDF en de constructie van hoogwaardig rvs, wat zorgt voor een luxe uitstraling en lange levensduur. Dit meubelstuk is niet alleen functioneel, maar voegt ook een stijlvolle touch toe aan je buitenruimte.

Veelzijdig gebruik
Of je nu een boek wilt lezen, wilt genieten van een borrel met vrienden, of wilt werken of studeren, deze balkontafel biedt de ideale oplossing. Dankzij het stevige ontwerp met een draagvermogen van maximaal 20 kg kun je met gemak diverse items op de tafel plaatsen. Daarnaast is de tafel eenvoudig schoon te maken, zodat je altijd een nette balkontafel hebt.

Technische Specificaties
- Afmetingen: 40 x 60 x 60 cm
- Materiaal tafelblad: MDF
- Materiaal frame: RVS
- Kleur: Zwart
- Draagvermogen: Max. 20 kg
- In hoogte verstelbaar
- Opvouwbaar ontwerp
- Geschikt voor alle balkonbalustrades
- Eenvoudige bevestiging met klemmen
- Makkelijk schoon te maken

Met de Infinity Goods balkontafel haal je een praktisch, stijlvol en ruimtebesparend meubel in huis dat je balkon direct omtovert tot een multifunctionele buitenruimte. Wacht niet langer en maak je balkon compleet met deze innovatieve oplossing!

Productspecificaties

  • Merk: Infinity Goods
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 8721022430638
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: MDF
  • Afmeting (cm): 40x40x60 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten