Interiax Kledingkast 'Emma' – Schuifdeurkast met 2 Hangers & 2 Legplanken Sonoma Eik 170x57.5x195 cm

4724808
319.00
Je kunt 63 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 63 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Belomax
4,4 Sterren
Interiax Kledingkast 'Emma' – Schuifdeurkast met 2 Hangers & 2 Legplanken Sonoma Eik 170x57.5x195 cm
319.00

Productomschrijving

De Interiax kledingkast 'Emma' biedt een stijlvolle en ruimtebesparende oplossing voor het opbergen van al je kleding. Deze moderne schuifdeurkast met strakke afwerking is ontworpen om naadloos in elk interieur te passen, van minimalistisch tot klassiek. Met zijn slimme indeling en schuifdeuren is de kast niet alleen functioneel, maar ook ruimte-efficiënt, ideaal voor slaapkamers waar elke centimeter telt.


Belangrijke kenmerken:


Schuifdeuren voor ruimtebesparing: De schuifdeuren zorgen ervoor dat je geen extra ruimte nodig hebt om de kast te openen, waardoor het een ideale keuze is voor kleinere ruimtes of kamers met beperkte bewegingsruimte.


Ruime hang- en legmogelijkheden: De kast is voorzien van 2 hanggedeeltes, perfect voor het ophangen van jassen, jurken, overhemden en andere kledingstukken die je kreukvrij wilt houden. Daarnaast bieden de 2 legplanken voldoende ruimte voor gevouwen kleding, beddengoed of andere accessoires.


Strak en modern design:
 Met een elegante houtkleurige afwerking voegt de kledingkast 'Emma' een frisse en moderne uitstraling toe aan je slaapkamer. Het minimalistische ontwerp past perfect in een breed scala aan interieurstijlen, van modern tot tijdloos.


Duurzaam en stevig: Gemaakt van hoogwaardig materiaal, garandeert deze kast een lange levensduur en robuuste stabiliteit. De stevige constructie zorgt ervoor dat je jarenlang van een opgeruimde en georganiseerde ruimte kunt genieten.


Ideale afmetingen: Met een formaat van 170x57.5x195 cm biedt de kast voldoende opbergruimte zonder te veel vloeroppervlakte in beslag te nemen, wat hem ideaal maakt voor zowel grote als compacte kamers.


Of je nu een grote garderobe hebt of op zoek bent naar een efficiënte en stijlvolle opbergoplossing, de Interiax kledingkast 'Emma' combineert praktische opbergruimte met een modern design dat perfect past in elke slaapkamer.

Productspecificaties

  • Merk: Interiax
  • EAN: 5407009969522
  • Aantal deuren: 2
  • Aantal laden: 0
  • Soft-Close: Ja
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: MDF
  • Afmeting (cm): 57,5x170x195 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 109000.0
Gesponsorde producten

Beoordelingen