Intirilife 52-delige spuitmondenset met opbergdoos - 19,5 x 14 x 3,5 cm - herbruikbare roestvrijstalen spuitmonden

4668325
21.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
3,3 Sterren
Intirilife 52-delige spuitmondenset met opbergdoos - 19,5 x 14 x 3,5 cm - herbruikbare roestvrijstalen spuitmonden
21.99

Productomschrijving

Intirilife 52-delige spuitmondenset met opbergdoos - 19,5 x 14 x 3,5 cm - Herbruikbare roestvrijstalen spuitmonden, siliconen spuitzakken en kunststof accessoires

Intirilife 52-delige spuiten set met opbergdoos

De Intirilife 52-delige spuitset is je ultieme metgezel voor artistiek bakken. Elke set bevat een selectie roestvrijstalen spuitmonden die niet alleen herbruikbaar zijn, maar ook ontworpen om de perfecte vorm van je decoraties te behouden. De bijbehorende siliconen spuitzakken bieden gemak en precisie om zelfs de mooiste decoraties te maken op taarten, gebak en cupcakes.

De set wordt gekenmerkt door zijn duurzaamheid en is verpakt in een heldere, stijlvolle opbergdoos die niet alleen praktisch is, maar ook een blikvanger in elke keuken. Ideaal voor zowel hobbybakkers als professionals, het biedt de vrijheid om te experimenteren met verschillende ontwerpen en patronen en je baksels om te toveren tot ware kunstwerken.

Met de Intirilife spuitzakset wordt elk bakproject een plezier. De veelzijdige accessoires zijn gebruiksvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken, zodat je meer tijd kunt besteden aan bakken en creëren. Of je nu houdt van klassieke elegantie of van moderne, speelse patronen, deze set ondersteunt je creativiteit en helpt je om je visioenen werkelijkheid te laten worden. Met Intirilife wordt elke bakervaring een speciaal moment van creativiteit en plezier.

Intirilife presenteert een 52-delige spuitmondenset met roestvrijstalen spuitmondjes, herbruikbaar voor langdurig bakplezier. Inclusief een siliconen spuitzak, perfect voor taarten, cupcakes en meer, in een opbergdoos.

Laat je bakkunsten de vrije loop met de Intirilife spuitmondenset, uitgerust met professionele accessoires. Met de siliconen spuitzakken en stevige spuitmonden kun je de mooiste decoraties maken op allerlei soorten bakwaren.

Breng creativiteit tot leven in je keuken met Intirilife. De uitgebreide 52-delige set van roestvrij staal en siliconen is ideaal voor het veelzijdig en nauwkeurig decoreren van bakwaren.

Intirilife maakt professioneel bakken toegankelijk. Deze 52-delige set met robuuste, herbruikbare spuitmonden en flexibele zakken is een must-have voor gepassioneerde bakkers.

Bereik nieuwe dimensies in het bakken met de Intirilife spuitmondset. Robuuste, herbruikbare spuitmonden van roestvrij staal en veelzijdige siliconen spuitzakken maken creatief taart- en gebakontwerp mogelijk.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758341982
  • Afmeting (cm): 20x14x4 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen