Intirilife franse pers koffiezetapparaat 1l in silver – roestvrij staal franse perssysteem koffiebrouwer

4668305
32.99
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Intirilife franse pers koffiezetapparaat 1l in silver – roestvrij staal franse perssysteem koffiebrouwer
32.99

Productomschrijving

ONTWERP: De Franse pers is het perfecte alternatief voor conventionele koffiezetapparaten. Hij is handig en stelt je in staat om heerlijke koffie te zetten in slechts een paar eenvoudige stappen!

FUNCTIE: De perskan is heel eenvoudig te gebruiken. Giet gewoon koffiepoeder in de kan en giet er water bij. Druk na 3 - 6 minuten de plunjer op de bodem en je bent klaar!

MATERIAAL: Bij de productie van het Franse koffiezetapparaat is alleen roestvrij staal van hoge kwaliteit gebruikt om de kan zo robuust en bestendig mogelijk te maken.

KWALITEIT: De bereidingsmethode met een metalen zeef maakt de koffie bijzonder rijk aan smaak, omdat de oliën en vetten in de koffie niet worden gefilterd, maar in de koffie achterblijven.

DIVERSEN: De koffiekan is EXCLUSIEF bij de levering inbegrepen!


Koffiezetapparaat van 1 liter volgens het Franse perssysteem gemaakt van roestvrij staal met roestvrijstalen filter - perskan Koffiezetapparaat Koffiepers

De Franse stijl perskan is gemakkelijk te gebruiken en ideaal voor thuis, op kantoor of voor commerciële doeleinden zoals restaurants. Het handige ontwerp maakt het ook perfect voor op de camping, omdat er geen extra verbruiksmaterialen nodig zijn.

Voeg gewoon koffiepoeder toe en giet er water bij. Na 3-6 minuten zettijd wordt de zuiger of het metalen filter op de basis gedrukt, waardoor het koffiedik van de afgewerkte vloeistof wordt gescheiden en op zijn plaats wordt gehouden op de basis. Nu kun je genieten van rijke koffie van hoge kwaliteit in slechts een paar eenvoudige stappen!

- Roestvrij staal
- Geen extra keukengerei nodig
- Goede koffiekwaliteit
- Handig en gemakkelijk te vervoeren

Mis geen eersteklas koffie in een handomdraai!

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758126336
  • Inhoud in liters: 1.0
  • Anti druppel: Ja
  • Kleur: Zilverkleurig
  • Materiaal: Edelstaal
  • Afmeting (cm): 23x15x12 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten