Intirilife nachtlampje voor kinderen met 7 kleuren - roze pinguïn - 11,5 x 11 x 13 cm - schattige nachtlamp

4669163
25.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar

Kies je kleur:

Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Intirilife nachtlampje voor kinderen met 7 kleuren - roze pinguïn - 11,5 x 11 x 13 cm - schattige nachtlamp
25.99

Productomschrijving

Intirilife nachtlampje voor kinderen met 7 kleuren - Roze pinguïn - 11,5 x 11 x 13 cm - Schattige nachtlamp decoratie gemaakt van siliconen Oplaadbaar met kabel Nachtlampje cadeau

Intirilife nachtlampje voor kinderen met 7 kleuren

Ontdek het Intirilife LED nachtlampje, een magische aanvulling voor elke kinderkamer. Dit lampje is ontworpen om in de kleine handjes van je kind te passen en heeft een siliconen aanraaksensor die speels schakelt tussen een kleurenpalet om een zachte, rustgevende sfeer te creëren. De kindvriendelijke bediening wordt een interactief avontuur door de kleurverandering, die niet alleen ontspannend maar ook fascinerend is voor het slapengaan.

De mobiele lamp, die kan worden opgeladen met een micro-USB-kabel, garandeert rustgevend comfort 's nachts, thuis of op reis. Het biedt je kind veiligheid met zijn vertrouwde aanwezigheid en zachte gloed. Met de intuïtieve aan/uit-timerknop kan de lamp worden geprogrammeerd om na een bepaalde tijd automatisch uit te gaan, ideaal voor het bedtijdritueel van je kleintje.

Deze LED-lamp is meer dan alleen een lichtbron; het is een gloeiend speeltje dat de verbeelding stimuleert en van slapen gaan een kleurrijke ervaring maakt. De combinatie van functionaliteit en speels design maakt de Intirilife pinguïnlamp tot een onmisbare metgezel voor je kind, nacht na nacht.


Intirilife biedt een LED nachtlampje dat speciaal ontworpen is voor kinderhandjes - met een siliconen aanraaksensor voor leuke kleurveranderingen en zachte verlichting 's nachts.

Dit charmante nachtlampje wordt geleverd met een micro USB-kabel en is draagbaar zodat het overal mee naartoe kan worden genomen - ideaal om kinderen 's nachts te troosten.

De geïntegreerde aan/uit-timerknop maakt het mogelijk om de lamp automatisch uit te laten gaan, een perfecte functie voor de bedtijd van je kinderen.

De aanraakgevoelige sensor zorgt voor een speelse kleurverandering en verandert het nachtlampje in een interactieve ervaring waar kinderen dol op zijn en waar ze zeker rustig van worden.

De Intirilife Penguin LED lamp is niet alleen een lichtbron, maar ook een speelkameraadje dat bedtijd verandert in een kleurrijke ervaring en de creativiteit van je kind stimuleert.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758340916
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Vermogen (Watt): 0.0
  • Kleur: Roze
  • Materiaal: Siliconen
  • Afmeting (cm): 12x11x13 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 200.0
  • Voltage: 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten