Intirilife passier roestvrijstalen molen met 3 zeefinzetten - 18,5 / 11,5 x 8 cm - keuken puree zeefinzetpers

4668389
N/A
Niet op voorraad

Productomschrijving

Intirilife roestvrijstalen zeefmolen met 3 x zeefinzet:
Ontdek de veelzijdigheid van de Intirilife stamper, die gemaakt is van duurzaam roestvrij staal en onmisbaar blijkt in elke keuken.

Uitgerust met drie verschillende geperforeerde schijven (grof, medium, fijn) kan dit keukenapparaat elke uitdaging aan - van rustieke aardappelpuree tot delicate gelei.

De bereiding van romige sauzen, verse jam of fijne babystamppot gaat moeiteloos dankzij de drie zeefinzetten en zorgt voor eersteklas resultaten. De bediening is kinderspel: dankzij de soepel lopende slinger is het eenvoudig om zelfgemaakte soepen, appelmoes en tomatensauzen te mixen.

Elke zeefinzet is ontworpen voor een specifieke consistentie - 7 mm voor grove groentepuree, 4 mm voor gladde soepen en sauzen en 3 mm voor de fijnste gelei. De zeef helpt dus gepassioneerde chef-koks om een grote verscheidenheid aan gerechten te creëren. Na het kookplezier komt het eenvoudige schoonmaken: De zeef is vaatwasmachinebestendig, waardoor het een tijdbesparende en praktische hulp voor je keuken is. Met de Intirilife blender bereik je professionele kookresultaten en til je je zelfgemaakte lekkernijen naar een hoger niveau.


De Intirilife zeef van hoogwaardig roestvrij staal is een allrounder voor elke keuken, compleet met drie geperforeerde schijven (grof, medium, fijn), perfect voor verschillende consistenties, van grove aardappelpuree tot fijne gelei.

Of het nu gaat om het bereiden van romige sauzen, verse jam of malse babypap - de drie zeefinzetten zorgen voor optimale resultaten voor elk gerecht.

De slinger van de zeef is eenvoudig te draaien, waardoor het maken van zelfgemaakte soepen, appelmoes of tomatensauzen kinderspel wordt.

Met zeefinzetten in drie maten - 7 mm voor grove groentepurees, 4 mm voor fijne soepen en 3 mm voor extreem fijne gelei - is dit apparaat een must-have voor gepassioneerde koks.Deze set biedt een praktische oplossing voor het conserveren van een verscheidenheid aan voedingsmiddelen, van yoghurt tot soepen en vruchtengelei, ideaal om efficiënt gebruik te maken van de oogst.Zowel de inmaakpotten als de zeef staan bekend om hun gemak bij het schoonmaken.

De blender is gemakkelijk schoon te maken in de vaatwasser, wat hem tot een praktische hulp maakt die tijd bespaart en de kwaliteit van je zelfgemaakte creaties ondersteunt. Het is beter om de slinger met de hand schoon te maken.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758341975
  • Kleur: Zilverkleurig
  • Materiaal: Edelstaal
  • Afmeting (cm): 18,5x33x22x18 (ØxLxBxH)
  • Diameter (cm): 18.5
Gesponsorde producten

Beoordelingen