Intirilife roestvrijstalen grillborstel met schraper - 44 x 8 x 13 cm - reinigingsborstel

4668541
23.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
3,3 Sterren
Intirilife roestvrijstalen grillborstel met schraper - 44 x 8 x 13 cm - reinigingsborstel
23.99

Productomschrijving

Hochwertige roestvrijstalen grillborstel met geïntegreerde schraper voor moeiteloos verwijderen van hardnekkige roest en ingebrande resten op gas-, elektrische- en houtskoolgrills.

Ervaar een 5 keer snellere reiniging dan met conventionele grillborstels en bespaar kostbare tijd voor wat er echt toe doet: barbecueën!

De grillborstel heeft een handige roestvrijstalen haak waarmee u deze eenvoudig aan uw grill kunt ophangen en ruimte kunt besparen.

Geniet van maximaal comfort en controle met de ergonomische handgreep die zorgt voor prettig gebruik tijdens het gehele reinigingsproces.

Gebruiksaanwijzing: 1. Verwarm de grill voor om voedselresten zacht te maken. 2. Gebruik de schraper om voorzichtig vuil en vetresten te verwijderen. 3. Zorg voor een bakje water om de borstel tijdens gebruik telkens in te dopen. 4. Schrob de grill met de natgemaakte borstel.

Intirilife Edelstalen grillborstel met schraper, geschikt voor elke grill

Ontdek de ultieme grillborstel voor een onberispelijk grillplezier - de edelstalen grillborstel met schraper. Of je nu een gasgrill, elektrische grill of houtskoolgrill gebruikt, deze grillborstel is je perfecte metgezel om je grillrooster in een mum van tijd schoon te maken.

Met zijn hoogwaardige constructie van roestvrij staal biedt deze grillborstel uitzonderlijke duurzaamheid en langdurigheid. De geïntegreerde schraper maakt moeiteloos verwijderen van hardnekkige roest en ingebrande resten mogelijk, zodat je je grill altijd in topconditie kunt houden.

Vanwege zijn eigenschappen maakt de grillborstel een 5 keer snellere reiniging mogelijk dan conventionele borstels. Je bespaart kostbare tijd en hebt meer tijd om te doen waar je van houdt - grillen zelf!

De handige roestvrijstalen haak maakt eenvoudig ophangen aan je grill mogelijk. Geen gedoe meer met opbergen - de grillborstel is altijd binnen handbereik en bespaart ruimte. Met de ergonomische handgreep heb je volledige controle over het reinigen van de grill, zonder concessies te doen aan het gebruiksgemak.

Zeg vaarwel tegen vervelend schoonmaakwerk en zeg hallo tegen een brandschone grill!

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758331495
  • Materiaal: Edelstaal
  • Afmeting (cm): 7 (B)
Gesponsorde producten

Beoordelingen