Intirilife set van 3 make-up remover doekjes microvezel make-up remover doekje voor gezicht in zwart - 40,5 x 17 cm

4669247
18.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Intirilife set van 3 make-up remover doekjes microvezel make-up remover doekje voor gezicht in zwart - 40,5 x 17 cm
18.99

Productomschrijving

Intirilife set van 3 microvezel make-up remover doekjes voor gezicht en decolleté

Ontdek de zachte en effectieve gezichtsreiniging met de Intirilife set van 3 microvezel make-up remover doekjes. Deze doekjes zijn speciaal ontworpen om zelfs de meest hardnekkige make-up moeiteloos te verwijderen terwijl ze zacht zijn voor de huid - perfect voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige, droge of vette huid.

Elk doekje is voorzien van een tweestaps reinigingssysteem: Gebruik de korte vezelzijde voor een zachte, dagelijkse reiniging en de lange vezelzijde voor een diepe peeling. De hypoallergene en herbruikbare doekjes zijn een uitstekend, milieuvriendelijk alternatief voor wegwerpdoekjes en bieden een robuuste kwaliteit die zelfs na herhaaldelijk wassen intact blijft.

Deze zachte en absorberende doekjes zijn ideaal voor op reis en passen gemakkelijk in elk make-uptasje, waardoor ze een onmisbare metgezel zijn voor elke reis. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en drogen snel, waardoor ze een ongecompliceerd hulpmiddel zijn in je dagelijkse schoonheidsroutine. Begin de dag met een fris gezicht met de make-up remover doekjes van Intirilife, die de poriën diep reinigen en alle soorten cosmetica op milde wijze verwijderen, inclusief gezichts- en oogmake-up.


Intirilife biedt een set van 3 microvezel make-up remover doekjes die zacht zijn voor de huid en zelfs hardnekkige make-up zoals oogschaduw, mascara, lippenstift, eyeliner, concealer, poeder, blusher of gezichtsmaskers effectief verwijderen - ideaal voor gevoelige, droge of vette huidtypes.

Elke doek biedt een tweefasig reinigingssysteem: een korte vezelzijde voor een zachte reiniging en een lange vezelzijde voor exfoliatie, perfect voor een diepe en poriënreinigende gezichtsverzorging.

Deze hypoallergene en herbruikbare make-up remover pads zijn een milieuvriendelijk alternatief voor wegwerpdoekjes, geschikt voor dagelijks gebruik, robuust en sneldrogend voor gezicht en decolleté.

De wasbare microvezel cosmetische doeken zijn robuust, gemakkelijk schoon te maken en behouden hun kwaliteit zelfs na herhaaldelijk wassen - wassen voor het eerste gebruik voor optimale reinheid. Ook geschikt voor de wasmachine.

Compact en reisvriendelijk, deze zachte make-up remover doekjes passen in elk make-up tasje, zodat je een grondige gezichtsreiniging kunt uitvoeren waar je ook gaat en wanneer je maar wilt.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758362994
  • Aantal stuks in verpakking: 3

Beoordelingen

Gesponsorde producten