Intirilife set van 5 make up spons ei make-up spons in licht roze - zachte beauty blender voor foundation en concealer

4668413
14.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar

Kies je kleur:

Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Intirilife set van 5 make up spons ei make-up spons in licht roze - zachte beauty blender voor foundation en concealer
14.99

Productomschrijving

Intirilife Set van 5 Make Up Spons Ei Make-up Spons

Ontdek de Intirilife Set van 5 Make Up Spons Eieren, het ideale hulpmiddel voor een naadloze en vlekkeloze make-up ervaring. Deze zachte beautyblenders zijn speciaal ontworpen voor het aanbrengen van een breed scala aan cosmetica, van crèmes tot BB-crèmes en poeders, en garanderen een gelijkmatige en nauwkeurige applicatie. De sponsjes zijn gemaakt van latexvrij materiaal, waardoor ze geschikt zijn voor alle huidtypes, inclusief de meest gevoelige.

Door de speciale eivorm van deze make-up sponsjes bereik je moeiteloos zowel brede delen van het gezicht als moeilijk bereikbare contouren. Dankzij hun hydrofiele eigenschappen zwellen ze op als ze nat zijn, waardoor er minder product wordt geabsorbeerd en het aanbrengen wordt geoptimaliseerd. Na gebruik kunnen de sponsjes snel en gemakkelijk worden gereinigd onder stromend water, waardoor ze een hygiënische en duurzame toevoeging aan je schoonheidsrepertoire zijn.

Deze sponsjes zijn niet alleen perfect voor dagelijks gebruik, maar ook voor speciale gelegenheden zoals kinderverjaardagen, carnaval of Halloween. De Intirilife make-up sponsenset is daarom niet alleen een onmisbaar hulpmiddel voor je dagelijkse schoonheidsroutine, maar ook een prachtig cadeau-idee voor vrouwen die op zoek zijn naar iets speciaals.


De Intirilife Set van 5 Make Up Spons Eieren biedt een veelzijdige oplossing voor een vlekkeloze make-up ervaring, ideaal voor het aanbrengen van foundation, concealer, BB cream en poeder voor een gelijkmatige finish.

De zachte en poreuze spons is ontwikkeld met latexvrije materialen, past zich aan alle huidtypes aan, inclusief de gevoelige huid, en zorgt voor een aangenaam aanbrenggevoel zonder risico op allergieën.

De unieke eivormige structuur van de spons zorgt voor nauwkeurig aanbrengen en mengen, terwijl de hydrofiele constructie opzwelt als hij nat is om productverspilling tot een minimum te beperken.

Deze flexibele en robuuste beautyblender is gemakkelijk schoon te maken onder stromend water, wordt gekenmerkt door zijn duurzaamheid en is perfect voor dagelijks gebruik en professioneel contouren. Ook perfect voor kindermake-up op bruiloften of verjaardagen.

Of het nu voor alledaagse schoonheidsstyling is of voor speciale gelegenheden zoals carnaval, verjaardagsfeestjes voor kinderen en Halloween, deze compacte en herbruikbare sponsenset is het ideale cadeau voor vrouwen die waarde hechten aan kwaliteit en precisie.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758362680
  • Afmeting (cm): 4x4x6 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten