Intirilife siliconen hoofdhuidmassageborstel voor nat en droog haar in het roze - hoofdmassage

4669261
18.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar

Kies je kleur:

Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Intirilife siliconen hoofdhuidmassageborstel voor nat en droog haar in het roze - hoofdmassage
18.99

Productomschrijving

Intirilife Siliconen hoofdhuidmassageborstel in verschillende kleuren

Ontdek het ultieme haarverzorgingsaccessoire - de siliconen hoofdhuidmassageborstel. Deze innovatieve borstel transformeert je haarroutine in een verwenmoment voor je hoofdhuid.

Of je nu nat of droog haar hebt, de hoofdhuidmassageborstel is perfect geschikt voor beide toepassingen. De handige handgreep ligt comfortabel in de hand en zorgt voor een eenvoudige en precieze toepassing. De flexibele siliconen borstelharen passen zich zachtjes aan de contouren van je hoofdhuid aan en masseren deze op een stimulerende en ontspannende manier.

De borstel is bijzonder effectief bij het inmasseren van shampoo in de hoofdhuid en zorgt voor een grondige reiniging. De zachte siliconen borstelharen helpen om de shampoo gelijkmatig te verdelen en in de hoofdhuid te masseren. Dit verwijdert grondig overtollige olie, vuil en residu terwijl roos wordt losgemaakt.

Het stimulerende effect van de hoofdhuidmassageborstel bevordert de bloedsomloop en stimuleert de haargroei. Tegelijkertijd helpt het om stress te verminderen en een aangename ontspanning te bieden. Verwen jezelf met een revitaliserende hoofdmassage die je hoofdhuid laat stralen en het welzijn verhoogt.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758331518
  • Kleur: Roze
  • Materiaal: Siliconen
  • Afmeting (cm): 8x8x7 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 50.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten